hirdetés

Már elérhető az új Bluetti AC50B power station

Éppen időben a nyári kempingezéshez

hír
Már elérhető az új Bluetti AC50B power station 1

Forrás: Bluetti

Bagi
írta: Bagi
2024-08-06

A Bluetti, a tiszta energia technológia úttörője augusztus 6-án Európa-szerte piacra dobja az AC50B-t, ami egy 700 wattos és 448 Wh-ás, napelemmel kiegészíthető power station. Ez a kompakt, de nagy teljesítményű eszköz lehetővé teszi a komfortos kempingezést, kirándulásokat és a családi szabadtéri programokat.

Az AC50B töltése rugalmas és gyors. Működés közben akár 200 W-tal tölthetitek napelemről, így biztosítja az állandó áramellátást a hálózattól távol is. Nagyjából 1,1 óra alatt tudjátok teljesen feltölteni egy 580 W-os váltóáramú bemenetről. Autós töltőről és a generátorról szintén egyszerűen elláthatjátok szuflával.

A Bluetti AC50B hordozható power station augusztus 6-tól rendelhető a Bluetti hivatalos weboldaláról 130 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os bevezető áron. Ha használjátok az AC50B5PR  kuponkódot, akkor már 128 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tietek lehet. Ráadásul exkluzív kedvezményeket kaphattok az AC50B napelemes csomagjára augusztus 6 és augusztus 31 között.

A Bluettiről

Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energia megoldások előmozdítása iránt. Környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínálnak beltéri és kültéri használatra egyaránt, miközben hozzájárulnak bolygónk fenntartható jövőjéhez.

A Bluetti indította útjára az LAAF (Lighting An African Family) programot, melynek célja, hogy jól megvilágított élettereket és egyenlő tanulási lehetőségeket biztosítson az afrikai lakosok számára a vidéki területeken is. Bevezetése óta a program több mint 12 000 afrikai családot segített Kenyában, Nigériában és Kamerunban.

A kültéri kalandokhoz, a vészhelyzeti tartalék áramellátáshoz és a hálózaton kívüli élethez szabott változatos termékportfóliójával a Bluetti iparágvezető, több mint 100 országban jelen van, és világszerte ügyfelek milliói tették le eszközei mellett a voksukat.

hirdetés