hirdetés

Már 40 000 Ft alatt vihető az Ultimea Apollo S50 soundbar

Minőségibb hangzás minden TV-hez, PC-hez és telefonhoz

hír
Már 40 000 Ft alatt vihető az Ultimea Apollo S50 soundbar 1

Forrás: Ultimea

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-05

Az Ultimea Apollo S50 soundbar meg fogja dübörögtetni a nappalidat, úgyhogy popcornt előkészíteni és hadd szóljon! Különlegessége, hogy az egy rúdnak tűnő egység ketté is választható, így a lakás bármely pontján külön-külön is elhelyezheted őket. A hangprojektor Bluetooth-os és vezetékes csatlakozási lehetőséget, 3-féle EQ módot és 5 dinamikus hangszórót kapott a tökéletes hangzásért. Most mélyrepülésbe kezdett az ára, 40 000 forint alatt megvásárolható.

Méretes csomagot fogsz kapni a hangszóród mellé, ugyanis a dobozban fogsz találni 2 darab fali szereléshez szükséges készletet, 2 darab fali tartót és 3 darab RCA audió kábelt, illetve az EU-s hálózati adaptert a termék távirányítójával együtt.

Az árzuhanásnak hála a BGREUPUS50  kuponnal mindösszesen csak 39 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatod Banggoodról, ingyenes és viszonylag gyors szállítással.

hirdetés