hirdetés

MAMNV W05 erős kárpit- és szőnyegtisztító

750 W-os motor teljesítmény, 15 Kpa szívóerővel, dupla tartállyal és megfizethető árral

hír
MAMNV W05 erős kárpit- és szőnyegtisztító 1

Forrás: Aliexpress, MAMNV Vacuum Cleaner Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-11

Minden háztartásba kellene egy kárpit-és szőnyegtisztító gép, amíg nincs, addig nem is tudod mennyire hasznos tud lenni a mással el nem tüntethető, makacs szennyeződések ellen. A 750 W teljesítményű és 15 kPa szívóerejű MAMNV W05 modellel bátran neki eshetsz a szőnyegeknek, kanapéknak, matracoknak és autósüléseknek is. Már berendeltünk belőle egyet, eddig nagyon tetszetős gép, és olcsó is. Az Aliexpressen nagyon jó áron, 42 400 forintért tiéd is lehet.

A gép mindösszesen csak 4218 grammot nyom és nem túl nagy, így egy igazán helytakarékos megoldásról van szó, könnyedén elhelyezheted a mosogató alatt, a szekrényben, vagy bárhol, ahol van egy kis helyed. Erejéhez mérten elég viselhető, 80 dB-es zajszintet produkál csak, de gyereket nem altatnék mellette, illetve ellátták IPX4 vízállósággal is.

A MAMNV W05 kárpit- és szőnyegtisztító most az Aliexpressen csak 42 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a RendeljFS8 és a 9AMJLJBH6GGL  kuponkódok egyidejű használatával. Otthoni felhasználásra, alkalmanként nagyon jó szolgálatot fog tenni, gyorsan visszahozza az árát, ha cserébe mellőzni lehet a hivatásos szakik kihívását.

Ráadásul épp zajlik az Aliexpress Fall Savings, így érdemes körbenézned az eseményük oldalán a további ütős akciókért!

hirdetés