hirdetés

Mágneses, gyémántcsiszolós késélezők 6600 Ft-tól kaphatók

Most háromféle késélező közül is választhatsz

hír
Mágneses, gyémántcsiszolós késélezők 6600 Ft-tól kaphatók 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-17

Minden konyha elengedhetetlen kellékei az éles kések, hisz sokkal könnyebb a sütés-főzés egy élesebb eszközzel, mint egy tompával hosszú perceken át nyiszatolni a húst és a zöldségeket. Ha még nincs a fiókban egy megbízható késélező, akkor érdemes minél előbb beszerezni, hogy ne új késeket kelljen egy idő után vásárolnod, csak meg kelljen őket élezned. A Ranvee most háromféle kézi késélezőre küldött kupont, melyek a mágneses pengetartóikban térnek el egymástól. Egy hengerformájú, kemény gyémántfelületű csiszolót kapsz hozzá, amellyel végleg leszámolhatsz a tompaélekkel.

A tökéletes végeredmény végett érdemes a finomabb csiszolófelülettel zárni a munkát, hiszen az eltávolítja az apró sorjákat is a felületről. Az eszköz tökéletesen használható a konyhai késektől a zsebkésekig, de az ollók is megélesíthetők vele. A kompakt kialakítás megkönnyíti a tárolást és az esetenkénti szállítást is, a jó minőségű anyagoknak hála pedig akár hosszú évekig a segítségedre lesz a konyhai munkában.

A Ranvee MK6QTTRGGNV0  kuponjával az A típust 6600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a B változatot 7600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a legdrágább C modellt 8700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg.

hirdetés