hirdetés

Logitech egeret most csak Geekbuyingról érdemes venni

A Logitech G703 és a Logitech M575 vezeték nélküli egér verhetetlen áron kuponozható

hír
Logitech egeret most csak Geekbuyingról érdemes venni 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-08

A Logitech jelentős hírnevet szerzett magának remek perifériáinak hála, az egyik legismertebb és legjobb egereket gyártja a világon. Most Geekbuyingról a lehető legjobb áron kaphatjátok meg két egerüket is. A G703 Lightspeed modellt itthon jócskán 30 000 forint fölött tudnád beszerezni, míg kintről már 23 300 forintért vihető. A Logitech M575 típus pedig 15 300 forint, ami szintén kedvezőbb ár, mint amit itthon találsz. Mindkét típus vezeték nélküli és erős szenzorokkal felszerelve érkezik.

Logitech M575 – Kényelmes rágcsáló a javából

A Logitech M575 szerintem egy olyan választás, ami a legtöbb alapfelhasználó számára kihasználható, és elég okos konstrukció. Ezt a perifériát úgy tervezték és fejlesztették ki, hogy mind a 230 g-os tömegével ergonomikusan igazodjon a kéz alakjához, azaz hosszabb használat esetén is kényelmes tud maradni. Legszembetűnőbb különlegessége a grafitszürke házán található golyó,

ez azt a célt szolgálja, hogy a kurzor mozgatásához ne kelljen elmozdítanod a karodat, elég csak a hüvelykujjaddal irányítanod a gördülékeny és kiválóan reagáló golyót.

Bárhol használható, és mivel nem kell mozgatni magát az egeret, az M575 tökéletes választás lehet kisméretű íróasztalokra. A nagy teljesítményű optikai érzékelő a nagy pontosságot rendkívül kis fogyasztással ötvözi, a DPI 400 és 2000 között állítható. Az egéren 5 programozható gomb kapott helyet, amiket a Logitech Logi Options+ programban tudsz személyre szabni. Használni az USB-s vevőegységével vagy Bluetooth segítségével fogod tudni, míg a működéséhez 1 darab AA elemre lesz csak szükséged.

A Geekbuying 7KXV23KS  kuponjával mindössze 15 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe lecsaphatsz rá. Ez is egy kihagyhatatlan ajánlatnak fog tűnni, amint meglátod a hazai árakat.

hirdetés