hirdetés

LIXINCORDA okos mennyezeti lámpa 13 000 Ft-ért

Hangvezérléssel a teljes kényelemért

hír
LIXINCORDA okos mennyezeti lámpa 13 000 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-21

Ha olyan okoslámpát szeretnél, ami nemcsak stílusos, hanem praktikus is, a LIXINCORDA modellje ideális választás lesz számodra. Modern kialakítása mellett könnyedén beilleszthető a mindennapi életedbe. Az intelligens vezérlés és a széles színválaszték révén bármilyen hangulatot megteremthetsz vele, legyen szó egy nyugodt, pihenős estéről vagy egy lendületes buliról. Ez az okoslámpa nemcsak kellemesebbé varázsolja az otthonodat, de egyben energiahatékony megoldást is kínál.

24 wattos teljesítményének köszönhetően a LIXINCORDA modellje erőteljes, mégis energiahatékony megoldást nyújt. Az 1920 lumenes fényerő bármilyen szobát kellően bevilágít, miközben alacsony energiafogyasztása segít csökkenteni az áramköltségeidet. Ez a lámpa ideális választás azok számára, akik stílusos és energiatakarékos világítást keresnek otthonukba.

Ráadásul szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között is megbízhatóan működik. -25°C-tól egészen 65°C-ig bírja a strapát, így nyugodtan használhatod különböző környezetekben. Legyen szó hűvösebb téli estékről vagy forró nyári napokról, ez a lámpa minden körülmények között helytáll. Fekete és fehér színben kapható, így mindenki megtalálja a szobájába illőt. A LIXINCORDA okos mennyezeti lámpa most 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhető a BGROT24W  kuponkód felhasználásával. Ráadásul a szállítás teljesen ingyenes, így nem kell külön költséggel számolnod.

hirdetés