hirdetés

LIXINCORDA okos LED fényfüzérek 3900 Ft-tól

Ünnepi hangulatvilágítás egyszerűen

hír
LIXINCORDA okos LED fényfüzérek 3900 Ft-tól 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-24

A modern világítás ma már nemcsak arról szól, hogy jól lássunk, hanem arról is, hogy megfelelő atmoszférát teremtsünk bármilyen eseményhez vagy akár a hétköznapjainkhoz. Az okos fényfüzérek kényelmesen irányíthatók és olyan extrákkal is rendelkeznek, mint a zene ritmusára reagáló színek vagy a személyre szabható időzítés. Hoztunk kupont két izgalmas LIXINCORDA fényfüzérre, amelyekkel könnyedén feldobhatod a beltéri és kültéri tereket is.

A fényfüzér különböző méretekben 3900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól rendelhető a BG0d19cf  kuponkód használatával, és ingyenes szállítással érkezik hozzád.

LIXINCORDA okos LED fényfüzér 10-15 méteres változatokban – Zenével szinkronizált kertvilágítás

Ez a LIXINCORDA fényfüzér szintén rendkívül okos és modern megoldást kínál kültéri világításhoz. A 10 vagy 15 méter hosszú fényfüzér tökéletes választás lehet kertek, teraszok és udvarok díszítéséhez. A LED-ek gyönyörű, élénk színekkel világítanak, melyek különféle eseményekhez igazíthatók – legyen szó kerti partikról, ünnepi dekorációról vagy egy nyugodt, hangulatos estéről.

A fénysort egyszerűen irányíthatod a Tuya alkalmazáson keresztül WiFi és Bluetooth segítségével, vagy ha jobban szereted a távirányítót, azt is megkapod a csomagban. Az IP65-ös vízállóság biztosítja, hogy eső vagy hó esetén is megbízhatóan működjön, így egész évben díszítheted vele a kültéri tereket. A zene szinkronizáció funkcióval igazán interaktív világítást hozhatsz létre, amely a zene ritmusára reagál. Különösen hasznos a beépített időzítő, amely lehetővé teszi, hogy előre beállítsd, mikor kapcsoljon be vagy ki a fény, így energiát is spórolhatsz.

Ez a LIXINCORDA fényfüzér 8900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól érhető el a BG369487  kuponkód felhasználásával, és szintén ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik otthonodba.

hirdetés