hirdetés

LIXINCORDA LED-panelek kuponozhatók 9000 Ft alatti áron!

Modern dekoráció a nappalitól a játékteremig

hír
LIXINCORDA LED-panelek kuponozhatók 9000 Ft alatti áron! 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-25

A LIXINCORDA okos LED-paneljei nemcsak egyszerű fényforrások, hanem igazi design-elemek, melyekkel könnyedén feldobhatod otthonodat. Ezek a hatszög és háromszögalakú LED-ek különleges látványt biztosítanak, amely szinkronban van a zenével, a hangulattal, és akár a beszédhangokkal is. A panelek számtalan módon elrendezhetőek, így szobáid hangulatának kialakításában csak a képzeleted szabhat határt. Ne hagyd ki ezeket a szuper trendi dekorációs elemeket, szerezd be őket kuponjaink segítségével kedvező áron!

A LIXINCORDA hatszögletű LED-panel csomagok most mindössze 8700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól érhetőek el a BG54459f  kuponkóddal, ráadásul ingyenes szállítással, így gyorsan és kényelmesen otthonodba kerülhet.

Kreatív dizájn a hangulatodhoz igazítva: LIXINCORDA háromszög LED fények

A LIXINCORDA háromszög LED-panelek a geometrikus mintákat kedvelők álmai, hiszen ezek a háromszög alakú világító panelek akár egyedi formákat is alkothatnak a falon. Minden panel RGBIC színekkel világít, és az applikációval vagy a mellékelt távirányítóval egyszerűen válthatsz 40 különböző fényjelenet között. Akár nyugodt, relaxáló fényt, akár dinamikusabb, színes fényjátékot szeretnél, minden alkalomhoz beállíthatod az ideális világítást. Ezek a panelek szintén támogatják az Alexa és Google Assistant hangvezérlést, így könnyedén illeszkednek minden modern okosotthonhoz.

Az automatikus zene- és hangszinkronizálásnak köszönhetően bármely buli, filmnézés vagy játékélmény részei lehetnek. Ahogy a zene ritmusára változik a fények színe és intenzitása, egyedülálló hangulatot teremtenek, amely élvezhetővé teszi a mindennapokat, de különleges alkalmakhoz is remek választás. Ezek a dekoratív LED-panelek remek ajándékötletek is lehetnek, és akár az ünnepi díszítés tökéletes kiegészítőivé válhatnak. A háromszög alakú LED-panelek csomagja már 8900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól elérhető a BGaf2d08  kuponkóddal. Ez a termék is ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

Mindkét LIXINCORDA LED-panel egyedi stílust ad otthonodnak, egyszerre szolgálva dekoratív és praktikus fényforrásként. Az egyszerű USB-s csatlakozás, az okosotthon kompatibilitás, és az intuitív vezérlés minden eddiginél egyszerűbbé teszi, hogy hangulathoz igazított fényélményt teremts.

hirdetés