hirdetés

Liectroux i10 állóporszívó extra okos funkcióval vihető

250 W-os motorral, 27 kPa szívóerővel és infravörös porérzékelővel

hír
Liectroux i10 állóporszívó extra okos funkcióval vihető 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-23

Nem mindegy milyen porszívót választasz otthonra, könnyítsd meg a mindennapokat egy erős és könnyen használható géppel. A Liectroux i10 akkumulátoros állóporszívó egyesíti az erős teljesítményt, az intelligens technológiát és a felhasználóbarát kialakítást, így ideális választás mindenki számára, aki hatékony és kényelmes megoldást keres a takarításhoz. A Techtober Fesztünkre kértünk rá egy nagyon jó árat, így most 42 000 forint alatt rendelhető Geekbuyingról.

A 6-cellás, 2200 mAh kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy a porszívó akár 45 percig is üzemeljen, így egy átlagos méretű otthon egy feltöltéssel tisztává varázsolható vele. A készülék három üzemmódban használható: alacsony, közepes és magas teljesítményen, így minden igényt kielégít. A padlófejen található LED világítás segít a sötét helyeken való takarítás során, míg a különféle tartozékok, mint a réstisztító és a puha kefe, sokoldalúbbá teszik a porszívót. A Liectroux i10 vezeték nélküli porszívó az ár-érték arányban megfelelő teljesítmény, a felhasználóbarát technológia és a sokoldalúság ötvözésével kínál egészen hatékony megoldást a mindennapi takarításhoz. Legyen szó kemény padlóról, vagy akár szőnyegről, ez a porszívó megfelelően teljesít, így ideális választás minden háztartás számára.

Az egyedi NNNRENDELJKINAIT250  kuponkódunkkal most 41 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg a Geekbuyintól, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen. Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen állítsd át a pénznemet USD-re, a Ft-os beállításon az árak rendszerint magasabbak, mintha USD-ben néznéd őket!

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más porszívókat is, akkor érdemes körbenézned a Techtober gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk.

hirdetés