hirdetés

Liectroux HCR-09 ablaktisztító robot 31 500 Ft-ért

Tiszta ablakok pillanatok alatt

hír
Liectroux HCR-09 ablaktisztító robot 31 500 Ft-ért 1

Forrás: Ranvee

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-23

Ha unod, hogy órákat kell töltened az ablakpucolással, vagy egyszerűen csak a nehezen elérhető helyek miatt kínlódsz, akkor a Liectroux HCR-09 ablaktisztító robot lehet a tökéletes megoldás számodra. Ez a modern kis eszköz automatikusan végzi el a munkát, miközben te a kávédat iszogatod, vagy épp mással foglalkozol. A karácsonyi időszak előtt, a Techtober keretében ráadásul most kedvezményes áron érhető el, ami még vonzóbbá teszi ezt az innovatív ablakpucolót.

Az ablaktisztítás sok esetben nemcsak időigényes, hanem veszélyes is lehet, különösen magasabb helyeken. A Liectroux HCR-09 azonban megbízható biztonsági rendszerrel van felszerelve: a 150 kg teherbírású biztonsági kötél, valamint a beépített akkumulátoros szünetmentes tápegység garantálja, hogy áramszünet esetén is a helyén marad a robot. A robot visszatér a kiindulási pontra a munka befejezése után, így nem kell attól tartanod, hogy elfelejted hol hagytad abba. A készülék használata energiatakarékos, mindössze 80 wattos teljesítménnyel működik, így nemcsak az idődet, hanem a pénztárcádat is kíméli. A tisztítási sebessége pedig 5 perc négyzetméterenként, ami gyorsabb, mint amit kézzel elérnél, miközben az erős motor és a nem túl nagy zajszint (70 dB) gondoskodnak a kényelmes használatról.

A Liectroux HCR-09 ablaktisztító robot most fantasztikus áron, mindössze 31 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el a RendKinaiRV124  kuponkóddal, amíg tart a Techtober akció. Lengyel raktárból, ingyenes szállítással érkezik hozzád, így extra költségek nélkül, hamar nálad is lehet.

hirdetés