hirdetés

Lezuhant az app-os Eleglide M1 Plus elektromos bicajok ára

Applikációval vezérelhető, 27,5 és 29 colos kerekű terepkerékpárok 238 200 Ft-tól

hír
Lezuhant az app-os Eleglide M1 Plus elektromos bicajok ára 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-20

Az Eleglide M1 Plus városban és terepen is megállja a helyét és most kétféle változatra is remek árat sikerült szereznünk az E-bike kiárusításon. Az egyik verziója 27,5 colos kerekekkel lett felvértezve és már applikációból vezérelhető, a másik pedig már 29 inch-es kerekekkel rendelkezik. Simán megküzdenek a rázósabb tereppel, akár 100 km-es hatótávval. 238 200 forinttól már pattanhatsz rá. Az Aliexpressen csak sokkal drágábban találtuk meg ezt a modellt.

Ha eddig még nem szerezted be, most itt a remek alkalom rá a szezonvégi leárazás során, hisz a 27,5 colos Eleglide M1 Plus modellt az NNNRENDELJKINAIT95  kuponunkkal 238 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni. Ha a 29 colos változaton bringáznál szívesebben, akkor pedig használd az NNNRENDELJKINAIT218  kódot, így 241 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthatsz hozzá. Mindkét terméket lengyel raktárból és költségmentesen szállítják. Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen állítsd át a pénznemet USD-re, a Ft-os beállításon az árak rendszerint magasabbak, mintha USD-ben néznéd őket!

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más elektromos kerékpárokat és rollereket is, akkor érdemes körbenézned az E-bike kiárusítás gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk. Aki pedig egy kicsit visszafogottabb, igazi városi bicajt keresne, neki a figyelmébe ajánljuk a szintén remek áron futó Eleglide T1 típust.

hirdetés