hirdetés

Leülsz, ha meglátod mennyibe kerül most a OnePlus 11

Prémium kategóriás értékálló csúcsmobil olcsón

hír
Leülsz, ha meglátod mennyibe kerül most a OnePlus 11 1

Forrás: Gshopper

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-06

A OnePlus 11 tavaly év elején mutatkozott be, az akkor legerősebb hardverrel, amit csak bele lehetett tuszkolni, így elképesztően értékálló mobil lett. Az okostelefonok világában a OnePlus 11 mindig is kiemelkedett innovációival és kiváló minőségével. A OnePlus 11, sem kivétel, hiszen számos lenyűgöző tulajdonsággal és csúcstechnológiával érkezik. Nézzük meg közelebbről, miért is érdemes fontolóra venni ezt a készüléket, főleg ilyen döbbenetesen alacsony áron!

A készülék egy 5000 mAh-s, kétcellás akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít, akár két napig is használhatod. A SUPERVOOC 100 W-os gyorstöltő technológia lehetővé teszi, hogy a telefon gyorsan, nagyjából 10 perc alatt feltöltődjön, így mindig készen áll a használatra. A OnePlus prémium anyagokból készült, elegáns, esztétikus eszköz. A telefon méreteit tekintve, a magassága 16,31 cm, 7,41 cm széles és 0,853 cm vékony, súlya pedig 205 gramm.

A OnePlus 11 támogatja az LTE/LTE-A, 5G és más hálózati szabványokat, így mindig gyors és megbízható kapcsolatot biztosít. A készülék két nano-SIM kártya fogadására képes, és támogatja a WiFi 7-et, a Bluetooth 5.3-at és az NFC-t is. A hangélményt a Dual Reality hangszórók és a Dolby Atmos technológia teszik teljessé.

A telefon számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint például az in-display ujjlenyomat-érzékelő, a gyorsulásmérő, a giroszkóp és a környezeti fényérzékelő. A mellékelt tartozékok között megtalálható a 100 W-os SUPERVOOC töltőadapter, egy Type-C kábel, egy Type-A-Type-C átalakító, a kijelzővédő fólia (előre felhelyezve), és a SIM-tálca kiemelő.

Összességében a OnePlus 11 kiváló választás azok számára, akik egy prémium kategóriás, nagy teljesítményű és elegáns okostelefont keresnek. A számos innovatív funkció és a kifogástalan dizájn biztosítja, hogy ez a készülék minden igényt kielégítsen, ráadásul most verhetetlen áron kínálja a Gshopper, a gshopper50  kuponkódért cserébe 162 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted, más plusz költséggel nem kell számolnod és pikk-pakk megérkezik hozzád.

hirdetés