hirdetés

Lenyűgöz az új Zeblaze Stratos 3 Ultra dizájnja

Fejlett GPS, lenyűgöző AMOLED kijelző és átfogó egészségügyi funkciók a legújabb okosórában

hír
Lenyűgöz az új Zeblaze Stratos 3 Ultra dizájnja 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-08

Az okosórák piacán folyamatosan megjelennek az újabb, fejlettebb modellek, amelyek célja, hogy mindennapjainkat még kényelmesebbé és hatékonyabbá tegyék. A Zeblaze legújabb modellje, a Stratos 3 Ultra, nemcsak a technológia szerelmeseinek, hanem az aktív életmódot folytatóknak is kiváló választás, hiszen több, mint száz sportmódot támogat.

A Zeblaze Stratos 3 Ultra 5 ATM és IP69K vízállósági minősítéssel rendelkezik, így úszás, eső vagy akár extrém körülmények között is nyugodtan használhatod. Az órában található gyorsulásmérő, giroszkóp, geomágneses szenzor és barometrikus magasságmérő biztosítja, hogy minden adat pontos és megbízható legyen. Zeblaze Fit app tartozik hozzá és rendelkezik Strava és Apple Health szinkronnal is.

300 mAh kapacitású akkumulátorával a Stratos 3 Ultra akár 45 napos üzemidőt is képes elérni takarékos üzemmódban, míg teljes GPS és pulzusmérés mellett is akár 86 órán keresztül használható. A mágneses töltésnek köszönhetően az óra mindössze másfél óra alatt teljesen feltölthető.

Az okosóra nemcsak a sportolásban segít, hanem a mindennapi életedet is megkönnyíti. Funkciói között megtalálhatók a hívás- és üzenetértesítések, valamint az alkalmazásértesítések. Emellett olyan hasznos funkciók is rendelkezésre állnak, mint az időjárás-előrejelzés, emlékeztetők (például vízivás vagy gyógyszerszedés), ébresztőóra, stopper és még sok más.

Az okosóra két színben (szürke és fekete) előrendelhető. Színenként az első 50 db óra kedvezményes áron vihető, ez a lehetőség a fekete színre már el is úszott. Viszont kuponunk segítségével ugyanezen a szuper áron juthatsz hozzá bármelyiket is választod. A Zeblaze Stratos 3 Ultrát 23 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron szerezheted be a BGZPLS62  kuponkód használatával. Ez az ár egy igazán versenyképes ajánlat egy ilyen fejlett és sokoldalú okosóráért.

hirdetés