hirdetés

Lenovo Tab K10 Pro – ajándék áron a Banggood szülinapján

Jól felszerelt, középkategóriás tablet

hír
Lenovo Tab K10 Pro – ajándék áron a Banggood szülinapján 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-09

A Lenovo Tab K10 Pro egy jól felszerelt, középkategóriás tablet, amelyet úgy terveztek, hogy kielégítse a mindennapi használat során felmerülő igényeket. A 26 cm-es átmérőjű 2K-s IPS-kijelző, a hosszú akkumulátoridő, valamint a nagy tárhely ideális választássá teszi, főleg ezen az alacsony áron, amelyen a Banggood most kínálja a szülinapi kuponért.

A Lenovo Tab K10 Pro egy 7700 mAh-s kapacitású akkumulátorral szerelték fel, amely hosszú üzemidőt biztosít. A Type-C töltőporton keresztül gyorsan feltölthetjük. Számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik: a WiFi 802.11 ac/a/b/g/n támogatásával a készülék gyors és stabil internetkapcsolatot biztosít mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es hálózatokon. A Bluetooth 5.1 lehetővé teszi a gyors fájlátvitelt és vezeték nélküli eszközök csatlakoztatását, mint például fejhallgatók vagy billentyűzetek. Rendelkezik egy 3,5 mm-es jack aljzattal, amely segítségével a hagyományos vezetékes fülhallgatót lehet rácsatlakoztatni, valamint egy Micro SD-kártyanyílással. Támogatja az OTG-funkciót is, ami lehetővé teszi külső eszközök, például USB-meghajtók csatlakoztatását. A tablet helymeghatározó funkciói közé tartozik a GPS, Beidou és A-GPS, amelyek pontos pozicionálást biztosítanak.

A Banggood szülinapjára ezt is őrülten leárazta, csupán 48 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá a BGRSEPTK10P  kuponkódért cserébe. Itthon nagyjából 30 ezer forinttal drágább az ugyanilyen Lenovo tablet, csak éppen más néven fut.

hirdetés