hirdetés

Lement az ára a Proscenic P13 kézi porszívónak

Partvis, kefe és kislapát helyett tökéletes

hír
Lement az ára a Proscenic P13 kézi porszívónak 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-27

Már több mint egy hete használom a Prosenic P13 porszívóját, a hét vége felé már a tesztet is olvashatjátok erről a kompakt, de nagy tudású kézi készülékről. Ez egy valóban mindennapos használatra tervezett, több funkciós kis gép, amelynek az ára most még lejjebb ment és csupán egy kuponkódért cserébe 47 400 forintért megvásárolhatjátok. Mutatjuk, mit tud!

A porszívó egy ötrétegű szűrőrendszert használ, bemeneti és kimeneti HEPA-filterekkel, amelyek a porrészecskék és allergének 99,99 százalékát megkötik, így kibocsátott levegő tiszta és pormentes. Ezek a szűrőalkatrészek moshatók, így valószínű elég sokáig lehet használni, mielőtt cserélni kellene a szűrőbetéteket.

Nagyon kényelmes használni, egyszerű kezelni, össze- és szétszerelni, tisztítani, ráadásul a Geekbuyingon most verhetetlen áron adják az NNNFRP13C  kuponkódért, 47 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Más költség nincs és rövid idő alatt megérkezik az európai raktárból.

hirdetés