hirdetés

Légy mindig képben a VEVOR WiFi-s időjárás-állomással

Nincs többé kiszámíthatatlan időjárás

hír
Légy mindig képben a VEVOR WiFi-s időjárás-állomással 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-12

A VEVOR 7 az 1-ben WiFi-s időjárás-állomás ideális választás mindazok számára, akiknek fontos a pontos és naprakész időjárási információk elérése. Ez az eszköz különösen hasznos lehet kertészeknek, gazdálkodóknak, és bárkinek, aki szabadtéri programokat szervez, hiszen segítségével valós időben követhető a hőmérséklet, páratartalom, szélsebesség és csapadék alakulása. Ezen kívül, a háztulajdonosok és barkácsolók is nagy hasznát vehetik, hiszen a rendszer segítségével előre felkészülhetnek az időjárás változásaira, és ezáltal jobban védhetik ingatlanjukat és kertjüket.

Az időjárás-állomás kompatibilis a népszerű Weather Underground és WeatherCloud platformokkal, melyek segítségével akár globálisan is nyomon követheted az időjárást. Szenzorai akár 150 méteres távolságra is továbbítják az adatokat, így rugalmasan elhelyezheted a kertben, a háztetőn vagy más kültéri helyszíneken. Fontos azonban, hogy elkerüld a televíziók, jeladók és magasfeszültségű vezetékek közelében történő telepítést, mivel ezek zavarhatják az időjárás-állomás jeleit. A 7,5 hüvelykes nagy kijelzőn tisztán és jól láthatóan jelennek meg a meteorológiai adatok. A készülék 4-féle fényerősségi szinttel rendelkezik (100%, 60%, 30%, 0%), így a különböző környezeti fényviszonyokhoz igazítható. Az automatikusan szinkronizált idő mellett az ébresztőóra funkció is rendelkezésedre áll, ami tovább növeli a készülék kényelmét és praktikusságát.

Napelemei hosszú távú használatot biztosítanak, miközben minimalizálják az energiafelhasználást és a környezetre gyakorolt hatást. Az időjárás-állomás stabilan rögzíthető az alumínium rögzítőrudak segítségével, amelyek korrózióállók és tartósak, így ellenállnak a zord időjárási körülményeknek is. A VEVOR 7 az 1-ben WiFi-s időjárás-állomás kiváló választás mindazok számára, akik megbízható és pontos meteorológiai adatokra vágynak, legyen szó akár otthoni használatról, akár szabadidős célokról. Most mindössze 31 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért beszerezhető, így remek befektetés arra, hogy mindig képben legyél az időjárással.

hirdetés