hirdetés

Leértékelt termékek kerti munkákhoz

A Cafagótól most hegesztőgépet és medencetisztítót vehettek kedvezményes áron

hír
Leértékelt termékek kerti munkákhoz 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-08-16

A Cafago mai kínálatában két olyan termék szerepel, amivel egyszerűbben elvégezhetitek a ház körüli munkákat. A multifunkciós hegesztőgép segítségével pikk-pakk befejezhetitek a javításokat, a Lixada akkumulátoros medencetisztítóval pedig 100 négyzetméteres medencéket tehettek rendbe erőfeszítés nélkül. Mindkét terméket kedvezményes áron és német raktárból rendelhetitek meg.

Lixada medencetisztító

Ha van otthon akár csak egy gyerekmedencétek, akkor már tudjátok, hogy a takarítása elég sok időt és energiát eléget. Ha idén elfeledkeznétek a munkáról és inkább úszkálással töltenétek a napot, akkor érdemes egy automatizált megoldáson elgondolkodnotok. A medencetisztítók felporszívózzák a szennyeződéseket és meg is szűrik a vizet.

Lixada vezeték nélküli robot medencetisztító teljesen önállóan működik, nincs szüksége szivattyúra vagy bármilyen extra felszerelésre, nem lógnak ki belőle csövek, csak diszkréten teszi a dolgát. Bár négy kerekével úgy néz ki mint egy játékautó, mégsem egy gyerekjáték hanem egy vízálló, a medence alján mászkáló tisztítórobot28 wattos motort kapott, könnyedén felszedi a leveleket, homokot, bogarakat, állatszőrt és még a törmeléket is.

A takarítás végeztével a medence falához áll, így könnyen eltávolítható a vízből. A szűrő egy mozdulattal kivehető, ami gyors tisztítást és egyszerű karbantartást tesz lehetővé. Az 5200 mAh-s akkumulátorral 140 perces üzemidőre képes, akár 100 négyzetméteres medencéket is megtisztít, de szerencsére körülbelül 3 óra alatt teljesen feltölthető. Megfelel az IPX8 szabványnak, azaz 3 méteres mélységig teljesen vízálló.

A Cafagóról leértékelve szerezhetitek meg a Lixada medencetisztítót, most 46 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül szállítási költséggel együtt. Német raktárból küldik.

hirdetés