hirdetés

L210C/L245C forrasztópáka legyen minden háztartásban

Ne féljetek forrasztani!

hír
L210C/L245C forrasztópáka legyen minden háztartásban 1

Forrás: Ranvee

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-27

Nincs légkondi az autómban, úgyhogy tavaly vettem egy kis mobil mini légkondit, amelynek a töltőtappancsát az első töltés során letörtem. Akkor vásároltam egy elektromos forrasztópákát és megpróbáltam megjavítani vele a mini klímát. Sikerült! Nem volt drága cucc, hasonlóan a mostani cikkünkben ajánlott L210C/L245C elektromos forrasztópákákhoz, viszont közel sem volt ilyen teljesítménye. Nézzük is!

Az L210C/L245C forrasztópáka 100 W-os maximális teljesítménye gyors felmelegedést és kiváló hőtartást biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy a páka gyorsan elérje a szükséges hőmérsékletet és stabilan tartsa azt, így még a bonyolultabb forrasztási feladatok is könnyedén elvégezhetők. A páka hőmérséklet-tartománya 50°C-tól egészen 500°C-ig terjed, amely szinte minden feladathoz megfelelő, legyen szó elektronikai alkatrészek forrasztásáról vagy vezetékek összekötéséről.

A 0,99 hüvelykes TFT-kijelzőn minden szükséges információ megjelenik: a hőmérséklet-beállítás, a tényleges hőmérséklet, a feszültség, valamint a forrasztópáka teljesítménye egyaránt könnyen leolvasható. A készülék három gombos vezérléssel rendelkezik, amely egyszerű és gyors beállítást tesz lehetővé.

Az alumínium ötvözetből, egy darabból forgácsolt burkolat nemcsak jó megjelenést kölcsönöz az eszköznek, hanem tartósságot is biztosít, így a páka hosszú távon is megbízható marad. Az L210C/L245C kompakt mérete – mindössze 120 mm hosszúságú és 12 mm átmérőjű – lehetővé teszi, hogy könnyedén elférjen a szerszámosládában vagy a táskádban.

A Ranvee akciójában, a 5G2D16B22KB4  kuponkódért cserébe most 11 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért beszerezhető, más költség nincs.

hirdetés