hirdetés

Kuponozható a ZD Racing MT16 távirányítós autó

80 km/h sebesség, alumínium váz, elképesztő terepképességek, szuper ár-érték aránnyal

hír
Kuponozható a ZD Racing MT16 távirányítós autó 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-05

A ZD Racing MT16 távirányítós terepjáró lenyűgöző teljesítményével és strapabíró kialakításával az egyik legjobb választás a távirányítós autók szerelmeseinek. Ez az 1/16 méretarányú off-road monster truck nemcsak egy szimpla játék, hanem komoly teljesítményt is nyújt a terepen. A fekete és narancssárga színű modellek maximális sebessége akár 80 km/h is lehet, ami elképesztően gyorsnak számít ebben a kategóriában. A Banggood Anniversary jóvoltából pedig most igen kedvező ár-érték arányban lehet a tiéd.

ami nagyrészt a 9,8:1 áttételű erőátviteli rendszerének köszönhető, amely biztosítja, hogy a motor ereje hatékonyan jusson el a kerekekhez. Váza T6061-es alumínium ötvözetből készült, amely rendkívül erős és strapabíró, így a jármű jól bírja a durvább terepen való használatot is. A felfüggesztés és az alváz különösen figyelemre méltó, mivel olajjal töltött lengéscsillapítók és masszív, nagy méretű, 87×44 mm-es természetes gumiabroncsok biztosítják a kiváló tapadást és a terepen való könnyed mozgást. A jármű alján CNC-vel megmunkált, erős alaplap található, amely extra védelmet nyújt, míg a 3 mm-es rugótornyok tovább növelik a stabilitást és a tartósságot.

Az autó rendelkezik olyan extra funkciókkal is, mint például az állítható acél motorfelfogatás és az alumínium váz, amely tovább erősíti a jármű szerkezetét. A beépített LED fényszórók nemcsak látványos megjelenést biztosítanak, hanem segítenek a sötétben való navigálásban is. Az autó felszerelése, beleértve az első és hátsó keresztirányú támasztókat, lényegesen növeli a karosszéria szilárdságát és élettartamát.

Kivételes off-road teljesítménye lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen terepen magabiztosan közlekedjen. Az autó nagy rugóútjának és masszív lengéscsillapítóinak köszönhetően bármilyen terepen stabil marad, legyen az homok, kavics vagy sár. A beépített vízállósággal és a fém fogaskerekekkel pedig a legdurvább kihívásokkal is könnyedén megbirkózik, miközben az alumínium váz és felfüggesztés biztosítja a jármű épségét az intenzív használat során.

A ZD Racing MT16 távirányítós terepjáró autót 45 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni a BGce2b02  kuponkód felhasználásával, ráadásul ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik. Ez a játék kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék kipróbálni az extrém sebességet és a terepezést, egy olyan távirányítós autóval, amely teljesen fém szerkezettel rendelkezik, és képes ellenállni a legnehezebb körülményeknek is.

hirdetés