hirdetés

Kuponozható a Jimmy H10 Flex Mopping állóporszívó

A Techtober egyik sztárja 96 500 Ft-ért kaptható egyedi kuponunkkal

hír
Kuponozható a Jimmy H10 Flex Mopping állóporszívó 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-22

Egy olyan porszívót keresel, ami nemcsak erős, hanem intelligens is? A Jimmy H10 Flex Mopping ezt a kettőt ötvözi, ráadásul flexibilis kialakításának köszönhetően könnyedén elér minden sarkot. Szívóereje és porérzékelője biztosítják, hogy mindig a megfelelő teljesítményt kapd, miközben automatikusan alkalmazkodik a különböző padlófelületekhez. A hosszú üzemidő és a praktikus LED-kijelző tovább fokozza a kényelmet, amit ez a modern porszívó nyújt.

A flexibilis fémcső 90 fokban elforgatható, így könnyedén hozzáférhetsz a nehezen elérhető, alacsony területekhez anélkül, hogy le kellene hajolnod vagy térdre ereszkedned. Ez különösen praktikus, ha hosszabb ideig használod a porszívót, hiszen nem terheli meg a hátadat. A LED-es padlófej fényei automatikusan bekapcsolnak, amikor használod a porszívót, így a sötét helyeken, például ágyak vagy szekrények alatt is könnyedén észreveszed a port.

A Jimmy H10 Flex Mopping vezeték nélküli porszívót a Techtober feszt jóvoltából most kedvezményes áron, 96 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg az NNNRENDELJKINAIT244  kuponkód segítségével. A szállítás ingyenes, és lengyel raktárból történik, így a termék gyorsan meg is érkezik otthonodba.

hirdetés