hirdetés

Kültéri napelemes lámpa 333 LED-del és mozgásérzékelővel

Távirányítóval, 3 üzemmóddal és könnyed elhelyezhetőséggel

hír
Kültéri napelemes lámpa 333 LED-del és mozgásérzékelővel 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-09

Mind biztonsági szempontból, mind a könnyedebb éjszakai közlekedés miatt fontos lehet egy megbízható kültéri lámpa felszerelése. A Ranvee most egy napelemes, szuper fényes, négyfejű variánst kínál pár ezer forintért. Ráadásul ez a lámpaegység egy mozgásérzékelőt is kapott, ami 3-5 méteres hatótávon belül kiszúrja a sötétben settenkedőket. Világítása pedig háromféleképpen állítható, valamint 360 fokban is képes a teret megtölteni fényáradattal. Egy ilyen sokoldalú szerkezetért a 7300 forint több mint megérős ajánlatnak tűnik.

Ez a kültéri lámpaegység 333 darab szuper fényes LED-del van felszerelve, amelyek maximális fényereje elég magas, 3000 lm, a színhőmérséklete pedig 6500 K. A négy fejű kialakításának hála a fényáradat számos szögben állítható, és fénnyel tölti be a teret akár 360 fokos szögben is.

Ha használod a Ranvee TESQWQS75RJJ  kuponkódját, akkor mindösszesen csak 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetned és máris tiéd lehet ez az erős és biztonságérzetet nyújtó fényforrás.

hirdetés