hirdetés

KuKirin G2 Master roller: nagyfiú, kis pénzért

Itthon 50 000 forinttal drágábban kapható csak

hír
KuKirin G2 Master roller: nagyfiú, kis pénzért 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-20

A KuKirin G2 Master igazából egy KuKirin G2 Max feltuningolva. Kiváló rugózással, 2×1000 W teljesítménnyel, tempomattal és 60 km/h-s végsebességgel vértezték fel. Pillanatok alatt juthatsz el vele A-ból B-be úgy suhanva, mint kés a vajon. Az ára pedig nem is lehetne jobb, a Geekbuyingnál extra kedvezményt sikerült kialkudnunk, az egyedi kuponunkkal 296 000 forint alatti áron már roboghatsz is vele, főleg védőfelszerelésben. Itthon 50 000 forinttal drágábban kapható csak, de még az Aliexpressen is sokkal drágább.

Ezt a rollert itthon nemigen forgalmazzák, de egy helyen megtaláltam 345 900 Ft-ért. Aliexpressről is drágábban vihető csak. Így nagyon örültem, hogy sikerült a Geekbuyinggal egy sokkal kedvezőbb árban megállapodnunk. Az egyedi kuponkódunkkal, ami az NNNRENDELJKINAIT220  most mindösszesen csak 295 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetned. Fontos, hogy a Geekbuying USD-re legyen állítva, mert forintban többet ad ki. A termék EU raktárból, ingyenes és gyors szállítással fog érkezni.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más elektromos kerékpárokat és rollereket is, akkor érdemes körbenézned az E-bike kiárusítás gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk. Aki pedig megnézné a KuKirin család egy másik tagját is neki a figyelmébe ajánljuk a most szintén jó áron vásárolható KuKirin G2 Pro típust.

hirdetés