hirdetés

Kospet Tank X2, X2 Ultra és Tank S2 órák extra jó árakon

GPS-szel és több mint 170 sportmóddal felszerelve víz-, ütés- és korrózióállóak

hír
Kospet Tank X2, X2 Ultra és Tank S2 órák extra jó árakon 1

Forrás: Aliexpress, kospet Official Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-21

Irány edzeni, túrázni vagy simán csak csámborogni a városba! A Kospet X2 és Tank S2 okosórák bármilyen kalandban megállják a helyüket, hiszen megfelelnek az amerikai MIL-STD-810H szabványnak és IP69K besorolásúak, azaz víz-, ütés- és korrózióállóak, így a hegymászástól a búvárkodásig szinte minden tevékenység esetén nyugodtan viselheted. Rengeteg okosfunkcióval, sportmóddal, GPS-szel és hosszú üzemidőt biztosító akkuval felszerelkezve érkeznek, többféle választható színben. Te melyiket fogod választani?

Nagyon fejlett GPS rendszerrel vértezték fel, támogatja a GPS útvonalfájl importálását és elküldését a kompatibilis KOSPET FIT alkalmazás segítségével. Mind az L1, mind az L5 frekvenciasávokkal és 6 műholdas helymeghatározó rendszerrel – GPS, Galileo, GLONASS, BeiDou, QZSS és NAVIC (IRNSS) – büszkélkedhet, ami jó interferenciaelhárítási képességeket, erős és stabil jeleket eredményez. Ráadásul a magassági szintről és az aktuális légnyomásról is kaphatsz információkat, így a csúcstámadások során is jó társad lehet.

Mehetsz benne edzésre is, hiszen több mint 170 sportmódot támogat, többek között a túrázást, síelést és a bokszot. Egy új algoritmussal vértezték fel, így sokkal pontosabb adatgyűjtésre képes, és 6 tevékenység intelligens felismerésével rendelkezik, beleértve a gyaloglást, futást, kerékpározást, evezést, elliptikus gépet és a mozdulatlanságot is. Speciális úszási móddal egészül ki, támogatja a SWOLF úszás hatékonyságának felügyeletét, és automatikusan zárolja a képernyő érintési funkcióját a vízben, hogy megakadályozza a véletlen érintéseket. Az applikáció újratervezett felhasználói felületén testreszabhatod a gyakran használt sportmódokot és beállíthatsz célokat, mint például az edzés idejét, távolságot és a kalóriákat. Automatikusan méri a vérnyomásodat és megjeleníti a legmagasabb és legalacsonyabb szintet, de a pulzusszámot és a véroxigén szintet is nyomon követheted vele. Hasznos lehet, hogy az alvásminőséged is tudja monitorozni.

Még több információért látogass el a hivatalos weboldalukra!

Ha pedig szeretnéd megvásárolni, akkor irány az Aliexpress, ahol 70 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lecsaphatsz rá!

Kospet Tank X2 – Nem fog cserben hagyni

A Kospet Tank X2 szintén megfelel a MIL-STD-810H szigorú katonai szabványnak, bármilyen helyzetben megbízható társad lesz. Az elő- és hátlapja nagy szilárdságú fémből, illetve rozsdamentes acélból készült, ami rendkívül ellenállóvá teszi az ütődésekkel szemben. Vízálló hangszórókkal és mikrofonnal szerelték fel, akár 50 méter mélységig búvárkodhatsz benne, hiszen IP69K besorolású.

Kétmagos Actions ATS3085L chippel szerelték fel, amely gyorsabb adatátvitelt biztosít alacsonyabb energiafogyasztás mellett. Bluetooth 5.3 segítségével csatlakoztathatod a telefonodhoz, így a Kospet Fit alkalmazáson keresztül vezérelheted, vagy hívásokat kezdeményezhetsz, de akár a zenelejátszót is elindíthatod. Az 1,64 hüvelykes, nagy felbontású AMOLED kijelzőjének és a maximális 1000 nit-es fényerejének hála, jól olvashatóak az adatok rajta, még erős napfényben is. A 290 mAh-s akkumulátor 44 napos készenléti időt és 8-12 napos hétköznapi használatot biztosít.

Az X2 több mint 170 sportolási módot támogat, és 6 sportmozgás intelligens felismerésére képes, érzékeli a sétát, futást és a kerékpározást is. PPG BioTracker optikai érzékelőt használ, amivel mérheted a véroxigén szintet és a pulzust, de használhatod az alvásminőség monitorozására is.

Még több információért látogass el a hivatalos weboldalukra!

Ha szeretnéd megvásárolni, akkor irány az Aliexpress, ahol 60 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megveheted.

Kospet Tank S2 – A legszínesebb választás

Ez a sportóra nők csuklóján is jól mutatna, így pároddal akár közösen mehet velük az edzés. A fentiekkel ellentétben ez a modell ellenálló, rugalmas és kopásálló TPU szilikon testtel és négyféle választható színben érkezik. 54x48x10 mm-es és mindössze 51 grammos, így viselése hosszú távon is kényelmes. A KOSPET TANK S2 kijelzője egy 1,32 hüvelykes AMOLED egység, 466×466 pixeles felbontással. Ez 499 PPI pixelsűrűséget jelent, ami rendkívül éles és részletgazdag megjelenítést biztosít. A kijelző maximális fényereje 1000 nit, ami garantálja a jó olvashatóságot még napfényben is, a 60 Hz-es frissítési gyakoriság pedig folyamatos, akadozásmentes képmegjelenítést tesz lehetővé.

Ajánljuk mindenkinek, aki szeret túrázni,hisz a beépített GPS és iránytű segítségével könnyedén fog menni a tájékozódás, futók számára, mivel precízen követi a megtett útvonalat és részletes adatokat szolgáltat az edzésről, illetve a vízi sportok szerelmesei is örülhetnek a kiemelkedő vízállóságnak, 5 ATM és IP69K minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nemcsak zuhanyzás vagy úszás közben viselhető, de akár 50 méteres mélységben tapasztalható víznyomást is kibír. Az előzőekhez hasonlóan ez a típus is számos beépített sportmóddal rendelkezik, a jógától kezdve a szörfözésig, illetve tudja a szokásos funkciókat, mint például az értesítések megjelenítése a pulzus és véroxigénszint mérés, valamint az alváskövetés.

A KOSPET TANK S2 akkumulátor kapacitása 390 mAh, ami tipikus használat mellett, a gyári adatok szerint akár 6-10 napos üzemidőt is lehetővé tesz, de intenzív használat esetén is 3 napra elegendő energiát tárol. Az óra lelkét az ATS3085L MCU és DSP chip alkotja, amely 256 MB NOR memóriával párosul. Ez a hardver konfiguráció biztosítja a zökkenőmentes működést és a gyors adatfeldolgozást. Az óra Bluetooth 5.3 segítségével csatlakoztatható a mobilodhoz és testraszabható a KOSPET FIT alkalmazásában.

Az előbbiekhez hasonlóan ez az óra is kiemelkedő teljesítményt nyújt a helymeghatározásban a dupla frekvenciasávos GPS vevővel, amely hat műholdas rendszert támogat: GPS, Galileo, GLONASS, BeiDou, QZSS és NAVIC (IRNSS). Ráadásul az órába épített iránytű és barometrikus magasságmérő tovább segíti a tájékozódást.

Még több információért látogass el a hivatalos weboldalukra!

Ha szeretnéd megvásárolni, akkor irány az Aliexpress, ahol 70 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megveheted.

hirdetés