hirdetés

Korrekt áron a Jigoo C500 vezeték nélküli állóporszívó

Ügyes kis takarító társ, amely minden igényt kielégít

hír
Korrekt áron a Jigoo C500 vezeték nélküli állóporszívó 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-08

A takarítás lehet egyszerű és hatékony is – ezt bizonyítja a Jigoo C500 vezeték nélküli porszívó, amely erőteljes 33 KPa szívóerővel és 500 W-os motorral hódít. Ez a porszívó nemcsak könnyedén megbirkózik a makacsabb szennyeződésekkel is, hanem a beépített szűrőrendszerének köszönhetően a levegőt is tisztán tartja, hiszen a por és allergének 99,99%-át eltávolítja. Ha egy megbízható gépet keresel anélkül, hogy mélyebben a zsebedbe kelljen nyúlnod, mindenképpen olvass tovább!

A Jigoo C500 rugalmas, forgatható fémcsövével és beépített LED világítással minden sarkot elér, akár bútorok alatt is, anélkül, hogy le kellene hajolnod. A V-alakú kefehenger puha és kemény sörtékkel kombinálva minden felületen tökéletes tisztítást biztosít, a hajszálak pedig nem akadnak bele.

Bár nem rendelkezik a piacon kapható állóporszívók legextrább funkcióival, de amit nyújt, azt megbízhatóan teszi. Ez a porszívó a mindennapi igényeket teljes mértékben kielégíti, és mindezt egy nagyon korrekt áron teszi. Ha hatékony, de megfizethető vezeték nélküli porszívót keresel, akkor a Jigoo C500 tökéletes választás lehet számodra.

Most mindössze 50 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiéd lehet, ha felhasználod a JIGOC55  kuponkódot. Ne hagyd ki ezt a remek ajánlatot, és tedd könnyebbé a takarítást otthonodban!

hirdetés