hirdetés

KOORUI 34 colos ultrawide ívelt monitor kuponozható

Tökéletes élmény minden játékos számára a Techtober jóvoltából

hír
KOORUI 34 colos ultrawide ívelt monitor kuponozható 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-22

A KOORUI 34 hüvelykes, ívelt gaming monitora kifejezetten azoknak készült, akik teljes mértékben bele szeretnének merülni a játékok világába. A monitor tervezése során a látvány és a teljesítmény kombinációja került a középpontba, így lenyűgöző vizuális élményt nyújt. Az ívelt képernyőn a színek gazdagsága, valamint a képfrissítési sebesség garantálja, hogy minden pillanatban érezni fogod a dinamizmust, akár egy FPS játékban, akár filmnézés közben. A Techtober fesztivál keretében most egyedi kuponunkkal kedvezményesen szerezheted be.

Ez a monitor az ergonomikusság és rugalmasság jegyében készült. A magassága akár 110 mm-ig állítható, a monitor döntési tartománya -5° és 20° között mozog, míg oldalirányba -15° és 15° között forgatható. Így tökéletesen hozzá tudod igazítani a saját munkaterületedhez, hogy kényelmesen élvezhesd a használatát hosszú órákon keresztül is. Ráadásul a VESA 75×75 mm-es kompatibilitás megkönnyíti a falra vagy karra szerelést, így szabadon variálhatod a helyét az asztalodon. A monitor több csatlakozási lehetőséget is kínál, beleértve két HDMI portot és egy DisplayPort csatlakozót, amelyek támogatják a 165 Hz-es frissítési sebességet. Legyen szó játékról, filmnézésről vagy munkáról, a csatlakoztathatóság lehetővé teszi a különböző eszközökhöz való könnyed átállást.

A KOORUI 34 hüvelykes ultrawide gaming monitort most a Techtober fesztivál jóvoltából az egyedi Rendkinai949  kupon segítségével 111 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelheted meg. Ráadásul ingyenes szállítással érkezik a cseh raktárból, így gyorsan hozzájuthatsz, és élvezheted a fantasztikus kijelző nyújtotta élményt. A KOORUI emellett 3 év garanciát és 12 hónap cseregaranciát biztosít, hogy minden esetben biztosítva legyen a hosszú távú elégedettséged.

hirdetés