hirdetés

Könnyebb házimunka a TomTop segítségével

Egy porszívó és egy aksis magasnyomású mosó a mai kínálatban

hír
Könnyebb házimunka a TomTop segítségével 1

Forrás: TomTop

Atika
írta: Atika
2024-07-18

A TomTop ajánlott nekünk kettő terméket, amik az otthoni feladatok ellátását könnyítik meg. Az egyik az Enchen vezetékes álló porszívója, ami szétszedhető, így akár morzsaporszívóként is használható, a másik pedig egy aksis magasnyomású mosó, ami egy multifunkciós fejjel és habpisztollyal is felszerelhető. A TomTop mind a két terméket a német raktárából küldi, tehát a szállítás gyors, az áruk pedig megegyezik, 12 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek értük.

Aksis magasnyomású mosó

A magasnyomású mosók nagyon sok esetben jól tudnak jönni, még az aksis, kisteljesítményű modellek is jó szolgálatot tehetnek a ház körül. Habár a visszajelzések mindig egyértelműen azt mutatják, hogy komolyabb feladatokra, mint a járdák megtisztítása vagy az autó alapos lemosása nem elegendő, a saras bicikli lecsapatására és állapotfenntartásra tökéletesen alkalmasak.

A TomTop által ajánlott mosó egy 21 voltos, 8000 mAh-s aksiról működik, amiből kettőt is tartalmaz a csomag. Maximum 35 baros nyomást képes előállítani, a vízszállítása pedig 10 liter percenként, ami nem valami sok, éppen ezért mondják sokan, hogy ne erre hagyatkozzatok, ha szeretnétek komolyan lemosni egy autót. A kiegészítők között viszont találtok egy habpisztolyt és egy mosókesztyűt, tehát ha jól le lett ápolva korábban az autó, akkor a port és a kevésbé makacs szennyeződéseket simán el tudjátok távolítani ezek segítségével.

Ahogy az lenni szokott ezen termékek esetében, itt is kaptok egy 5 méteres csövet és egy szűrőkosarat, tehát nem feltétlenül kell hálózati vízforráshoz csatlakoztatni a mosót, akár egy vödör vízzel is meg tudjátok oldani a használatát. A szórófeje 6 funkciós, hogy minden felületet hatékonyan tudjatok mosni vele. A TomTopról 12 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, német raktárból, extra költségek nélkül.

hirdetés