hirdetés

Kis ügyes a Liectroux i10 vezeték nélküli porszívó

Felhasználóbarát kialakítás és intelligens funkciók

hír
Kis ügyes a Liectroux i10 vezeték nélküli porszívó 1

Forrás: Ranvee

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-30

A modern háztartásokban a tisztaság megőrzése kiemelkedő fontosságú, és a megfelelő porszívó kiválasztása kulcsszerepet játszik ebben. A Liectroux i10 vezeték nélküli porszívó egyesíti a teljesítményt, az intelligens technológiát és a felhasználóbarát kialakítást, így ideális választás mindenki számára, aki hatékony és kényelmes megoldást keres a takarításhoz.

A 6-cellás, 2200 mAh kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy a porszívó akár 45 percig is üzemeljen, így egy átlagos méretű otthon egy feltöltéssel tisztává varázsolható vele. A készülék három üzemmódban használható: alacsony, közepes és magas teljesítményen, így minden igényt kielégít. A padlófejen található LED világítás segít a sötét helyeken való takarítás során, míg a különféle tartozékok, mint a réstisztító és a puha kefe, sokoldalúbbá teszik a porszívót.

A Liectroux i10 vezeték nélküli porszívó az ár-érték arányban megfelelő teljesítmény, a felhasználóbarát technológia és a sokoldalúság ötvözésével kínál egészen hatékony megoldást a mindennapi takarításhoz. Legyen szó kemény padlóról, vagy akár szőnyegről, ez a porszívó megfelelően teljesít, így ideális választás minden háztartás számára. A HY8W4Q421F7Q  kuponkód felhasználásával most 45 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg a Ranvee webshopjából, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen.

hirdetés