hirdetés

Kinhank G1 tévé box: szórakoztató-központ otthon

Ez a TV-box mindent tud, amit az új Google TV streamer is nyújt, csak olcsóbban

hír
Kinhank G1 tévé box: szórakoztató-központ otthon 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-14

Teljesen új TV-box, ami annyit tud, mint a legnagyobb brandek TV Streamere, csak sokkal olcsóbban. Ha sokoldalú, megfizethető és megbízható médiaélményre vágysz, akkor a Kinhank G1 TV box pontosan neked való. Ez a készülék messze túlmutat a hagyományos TV boxokon, hiszen hivatalos Netflix és Android TV operációs rendszeren fut, így garantálja a legjobb minőségű streamelési élményt.

A Kinhank G1 TV Box az Amlogic S905X4 chipset erejével gondoskodik arról, hogy minden streamelés és játék zökkenőmentes legyen. És ha mindez nem lenne elég, a készülék nemcsak egy média lejátszó, hanem egy igazi szuper játékkonzol is, így egyetlen eszközben ötvözheted a szórakozás minden formáját.

Ez a kis készülék mindent tud, amit az új Google TV streamer is nyújt, sőt, annál még többet is, hiszen extra portokkal szerelték fel, de sokkal kedvezőbb áron. Ráadásul, még a Google Asszisztensen keresztül is tudod irányítani.

Az adatok és a látott videós teszt alapján egy teljesen jól működő eszközről van szó, főleg ezért a 24 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, amennyiért most a Banggoodról, a BGRAUGKHG1  kuponért megszerezheted. Más költséggel nem kell számolnod, illetve ne felejtsd el a kosárba helyezés előtt bejelölni, hogy EU-szabványos hálózati csatlakozóval kéred a boxot.

hirdetés