hirdetés

Kihagyhatatlan áron az Artillery PLA 3D nyomtató filament

10 kg precizitás és környezetbarát technológia

hír
Kihagyhatatlan áron az Artillery PLA 3D nyomtató filament 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-09

Ha komolyan foglalkozol 3D nyomtatással, tudod, hogy a minőség és megbízhatóság mindennél fontosabb. Az Artillery PLA 3D nyomtató filament nem csak ezekben remekel, hanem emellett környezetbarát is, ami a mai világban különösen fontos. Legyen szó mechanikai alkatrészekről vagy különféle modellekről, a precíz nyomtatási képességeivel garantáltan elégedett leszel. Ráadásul kuponunk segítségével a hazai áraknál jóval kedvezőbben szerezheted be, úgyhogy megéri tovább olvasnod!

Használatakor a nyomtatási sebesség 50-100 mm/s között ideális, és 190-210°C közötti hőmérséklet ajánlott. Mivel az anyag különösen stabil, így a nyomtatási folyamat mindig sima és akadásmentes lesz. Az Artillery PLA filament könnyen olvad és simán extrudálódik, ami nemcsak egyszerűbbé teszi a nyomtatást, de a végeredmény is egyenletesebb, hibátlanabb lesz.

Ez a filament tökéletes választás akkor is, ha igényes és nagy pontosságot követelő modelleket szeretnél nyomtatni. A PLA alapanyag használata, a buborékmentes formula és a kiváló méretbeli pontosság miatt a nyomtatási folyamat nemcsak megbízható, hanem élvezetes is. A BG97a98d  kuponkód felhasználásával most csupán 32 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg a 10 kg-os csomagot fekete, fehér vagy színes változatban. Ráadásul cseh raktárból, ingyenes szállítással, egyéb költségek nélkül érkezik hozzád. Ez az ár különösen versenyképessé teszi az itthon kapható filamentekhez képest. Így nem csak pénzt spórolsz, hanem hosszú távra biztosítod a szükséges nyomtatási anyagot, mivel a csomag 10 tekercset tartalmaz, minden tekercs 1 kg filamentet.

hirdetés