hirdetés

Kihagyhatatlan áron a DaranEner NEO300 power bank

Megbízható társ utazáshoz és otthoni használatra

hír
Kihagyhatatlan áron a DaranEner NEO300 power bank 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-21

A modern életvitel egyre inkább a mobilitásról és a folyamatos kapcsolódásról szól, így elengedhetetlen, hogy olyan megoldások álljanak rendelkezésre, amelyek biztosítják az eszközeid folyamatos energiaellátását. Akár a természet lágy ölén élveznéd a szabadságot, akár otthon keresel biztonsági tartalékot egy esetleges áramszünet esetére, a DaranEner NEO300 power bank tökéletes választás lehet. Kuponunk segítségével az ára is igen baráti: mindössze 50 600 forintért viheted, ami szerintem kihagyhatatlan ajánlat egy ilyen eszközért.

Többféle kimenettel is rendelkezik, így a legtöbb eszközödet könnyedén feltöltheted vele, legyen szó USB-C, USB-A, AC aljzatról, vagy autós csatlakozóról. Az USB-C portja legfeljebb 60 W teljesítményt biztosít, így gyorsan töltheted például a laptopodat vagy más nagyobb energiaigényű eszközeidet. A 2 darab USB-A port maximum 18 W teljesítményre képes külön-külön, így ezek ideálisak telefonok, táblagépek és kisebb eszközök töltésére.

Az autós csatlakozó 12 V/10 A, azaz maximum 120 W teljesítményt ad le,

amit különböző autós kiegészítők működtetésére használhatsz. Az AC aljzat pedig 230 V kimenettel rendelkezik, és maximum 300 W teljesítményt képes leadni, rövid ideig akár 600 W csúcsértékkel is, így kisebb háztartási gépeket is működtethetsz vele. Az eszköz támogatja az átmeneti töltést is, vagyis használhatod, miközben tölti magát, ami különösen praktikus lehet, ha hosszabb ideig vagy áramforrás nélkül.

A hordozhatóság is kiemelt szempont volt a tervezés során, a körülbelül 3,38 kg tömeg és a kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy magaddal vidd bármilyen kalandhoz. Akár egy hosszabb kempingezésre indulsz, akár otthon szeretnél egy tartalék energiaforrást, ez a könnyen hordozható erőmű minden igényt kielégít. A DaranEner NEO300 power bank ára jelenleg 50 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha felhasználod a 97GZTGIS  kuponkódot. A termék európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással, így nem kell aggódnod az egyéb költségek miatt.

hirdetés