hirdetés

Kiemelten jó TwoTrees 3D nyomtatók kuponozhatók a Ranveen

A pontosan és gyorsan nyomtató, nagy tárgyasztalú, merev keretű TwoTrees SP5 V3 és V1 ára csökkent

hír
Kiemelten jó TwoTrees 3D nyomtatók kuponozhatók a Ranveen 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-18

Már nem olyan különleges dolog a 3D nyomtatás, hiszen a készülékek már megfizethető áron érhetők el, így hobbi célra használható gépe bárkinek lehet otthon. Egy csomó dolgot állíthatsz elő a segítségükkel, akár kreatívkodhatsz vagy alkatrészeket is gyárthatsz. A Ranvee-től a TwoTrees SP5 V3 és a TwoTrees SP5 V1 készülékeire kaptunk nagyon jó árakat kuponokkal együtt. Ha még nem dobtad fel az otthoni kreatív műhelyed egy ilyen géppel, akkor itt a remek alkalom rá.

Összeszerelése rutinos használóknak egyszerűbb lesz, mint a kezdőknek, de mindenkinek ajánljuk részletesebb tesztünket, ahol ehhez is nyújtunk segítséget.

Ranvee-ről a CEBXQ0H3ZNBS  kuponkóddal, most 133 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni és pár nap elteltével indulhat is a DIY móka.

TwoTrees SP5 V1 3D nyomtató

A fémből összerakott testű TwoTrees SP5 V1 nem sokban tér a fentebb említett verziótól. Ezt a típust dupla lineáris vezetéssel és DDB extruderrel szerelték fel. Megkapta az automatikus kiegyenlítés és a filament érzékelő funkciót, ami anyagszakadás, vagy bármi egyéb hiba esetén leállítja a nyomtatást és, amikor elhárult a probléma folytatja azt ott, ahol abbahagyta. Szintén nagy, 300x300x330 mm-es tárgyasztallal és stabil CoreXY felépítéssel rendelkezik. A gyártó kiemeli az ultra csendes működést, az XY tengely csendes TMC2208 256 drivert használ. A V3-hoz hasonlóan szintén gyors és pontos nyomtatás jellemzi, illetve felszerelték a 3,5 colos érintőképernyővel is, amin a beállítások elvégezhetők. Számos 1,75 mm-es anyaggal használható, mint például a PLA, ABS, PETG és fa filament.

Ezt az eszközt a QBRKB36E851W  kuponkóddal tudod megvenni kedvezményesen, csak 127 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a Ranvee oldaláról.

hirdetés