hirdetés

Kialkudtuk a legjobb árat az Atomi Alpha rollerre

350 wattos motor, nagyjából 25 km-es hatótáv és csak 132 600 forint az E-bike kiárusításon

hír
Kialkudtuk a legjobb árat az Atomi Alpha rollerre 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-19

Az Atomi Alpha városi cirkálót közel a megjelenése után le is teszteltük, és bár akkor még jóval magasabb volt az ára, belekötni akkor sem lehetett. Megért minden forintot a 350 wattos, tömör, 9 colos abroncsos, RGB LED fényes, nagyon pofás elektromos roller. A szezonvégi leárazásnak hála sikerült egy soha nem látott jó árat szereznünk hozzá. Az E-bike kiárusítás alkalmával az egyedi kuponunkkal csak 132 600 forintba kerül a Geekbuyingon, legalább 10 000 forinttal olcsóbb, mintha máshol vennéd meg. Ráadásul EU raktárból küldik, ingyenes szállítással.

Apropó alkalmazás: WiFi-n keresztül csatlakozhattok az Alphához

és mindenféle paramétert eltárol a program, de van benne beépített navigáció is, így egy kormányra szerelhető mobiltartóval karöltve a telefonotok segítségével könnyedén el tudtok majd igazodni a városban. Aki nem akarja használni az appot, annak ott van a kormány tetejébe épített LCD kijelző, ez is mutatja a sebességet, a töltöttséget és a hasonló paramétereket. Szintén meglehetősen egyedi tulajdonság a vázba épített zár, ami egy acélpántból és egy számkódos részből áll. A kormánya lehajtható, a 16,5 kilogrammos tömeg cipelési szempontból határeset, de acélvázzal még több lenne.

Ha megtetszett a pöpec roller, akkor két szín közül is választhatsz: fekete és fehér színben is kapható, és a szezonvégi leárazásnak hála, az E-bike kiárusítás keretén belül nagyon jó árat, csak 132 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte az NNNRENDELJKINAIT234  egyedi kuponkódunkkal, miközben ingyenes szállítás mellett, EU raktárból érkezik. Ez az ajánlat annyira kihagyhatatlan, hogy még az Aliexpressen is 10 000 forinttal drágábban találtuk meg ezt a rollert.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más elektromos kerékpárokat és rollereket is, akkor érdemes körbenézned az E-bike kiárusítás gyűjtőoldalán, hiszen szuper árat sikerült számos termékre kialkudnunk.

hirdetés