hirdetés

Kettő olcsó, MagSafe-es Kuulaa power banket is találtunk

iPhone-hoz kötelező tartozék

hír
Kettő olcsó, MagSafe-es Kuulaa power banket is találtunk 1

Forrás: Aliexpress; kuulaa Official Store

Atika
írta: Atika
2024-08-08

A MagSafe-es töltők és power bankek itthon nem olcsók, éppen ezért jó, hogy az Aliexpress tele van ilyen kiegészítőkkel is. A Kuulaa a magyarul viccesen csengő nevének ellenére remek ár/érték arányú töltőket és kábeleket forgalmaz. Most kettő MagSafe-es power banket is találtunk, az egyik egy 5000, a másik pedig egy 10 000 mAh-s modell, de utóbbi tartogat más érdekességeket is. Mindkettőre lehet felhasználni kupont és egy rakás coint, így előbbi 8600, utóbbi pedig 11 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek.

Kuulaa 10 000 mAh-s MagSafe power bank

A Kuulaa 10 000 mAh-s MagSafe képes power bankje már egy fokkal érdekesebb, ugyanis nemcsak töltőként hasznos. De kezdjük az elején, a kapacitása miatt ez már nagyobb méretekkel bír, de ez sem óriási, 104,5x69x14,4 mm-es és 195 grammot nyom. A töltési teljesítménye megegyezik az előzőleg bemutatott modellével, tehát vezeték nélkül maximum 15 wattal, vezetékesen pedig 20 wattal tud tölteni.

A szintén négy színben elérhető termék azonban nemcsak power bank, hanem kitámasztó funkciót is betölt, a hátulján található cink ötvözetű gyűrűt kihajtva letámaszthatjátok a telefont az asztalra horizontális és vertikális orientációban egyaránt. Található egy kerek kijelző is a power bank sarkában, ami a telep töltöttségét jelzi százalékos formában.

Ez a pofás, 10 000 mAh-s Kuulaa power bank szintén Aliexpressről rendelhető meg. Ha felhasználjátok az N7E3GE9ZNW15  store kupont és van elég coinotok a további 10% kedvezmény beváltásához, akkor 11 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok.

hirdetés