hirdetés

Kempingezzetek a Geekmaxi kütyüivel

Láttatok már Bluetooth hangszóróval kombinált hordozható tévét?

hír
Kempingezzetek a Geekmaxi kütyüivel 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-07-24

A Geekmaxi mai ajánlatában a kempingezés során használható eszközöket találtok. Augusztus 5-ig bevezető akcióban vásárolhatjátok meg az új Monster VMay hordozható tévét, ami akár hangszórónak is ideális. A kütyüt természetesen ellátták akkumulátorral, ami 25 óra zenelejátszást és 8 óra filmnézést tesz lehetővé. Ha feltöltenétek vagy a többi berendezést látnátok el szuflával, akkor a kuponos Fossibot F2400 és a Blackview Oscal PowerMax 3600 power stationok között választhattok.

Fossibot F2400 power station

A Fossibot F2400 egy nagy kapacitású, 2048 Wh-s hordozható tápegység 2400 W névleges teljesítménnyel6 váltakozó áramú csatlakozóaljzattal, 6 USB kimeneti porttal és 4 egyenáramú kimeneti porttal felszerelve a legtöbb eszközhöz használható. Támogatja Type-C porton keresztül a 100 W-os gyorstöltést is, szóval tényleg mindent tud, amire csak szükségetek lehet.

Kapott LCD kijelzőt is a terhelés és a töltés nyomon követéséhez, és a LED lámpája jól jön a kempingezéshez. A tetején elhelyeztek egy tárolót, ami szépen elnyeli a kábeleket. Feltölteni hagyományos 230-as hálózatrólautós töltőről – 12 V-os szivargyújtós – és napelemről lehet, így szigetüzem esetén is jó társ. Ha napelemmel és hálózatról egyidejűleg töltitek, a töltési teljesítmény akár 1600 W lehet, és 70 perc alatt 0-ról 80 százalékra tölthető.

A Geekmaxiról most az YZTR637X  kuponkóddal 311 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el európai raktárból.

Blackview Oscal PowerMax 3600

A Blackview Oscal PowerMax 3600 egy 44,5 kilogrammos, kerekeken gurítható energia tároló. 3600 wattot tud leadni, de akár 15 darab BP3600 akkumulátorral láthatjátok el, amikkel 57 600 Wh kapacitásig bővíthető. Hálózatról, napelemről és autós töltőről tudjátok telepumpálni árammal. 2200 W áll rendelkezésre a hagyományos hálózati töltésnél, míg napelemből 1600 W teljesítménnyel küldhető meg. 14 darab porttal szerelték fel, a két Type-C csatlakozó PD képes 100 W-ig.

Találtok rajta LED lámpát is arra az esetre, ha éjszaka szeretnétek használni. A hagyományos tápellátáson túl UPS módban is képes működni, vagyis áramkimaradások esetén 8 ms alatt átkapcsol akkumulátorra, és megakadályozza az ebből származó adatvesztéseket. A LiFePO4 akkumulátorok 3500 ciklust bírnak, így meglehetősen hosszú az élettartamuk. A ház fröccsenés és porálló, a strapabíró kialakításának hála túléli a 0,8 méter magasságból történő zuhanást is.

Az ME5CW62C  kuponkóddal 541 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg a Geekmaxiról, ahonnan európai raktárból érkezik.

hirdetés