hirdetés

Joyor Y8-S bitang erős roller 260 000 Ft környékén

Simán veszi a rázósabb terepeket és az emelkedőket is

hír
Joyor Y8-S bitang erős roller 260 000 Ft környékén 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-13

A Joyor mára már nem ismeretlen név az elektromos jármű piacon, most is egy bitang erőgépet hoztunk tőlük. A Joyor Y8-S elektromos roller egy 500W-os motorral és egy 26 Ah-s akkuval büszkélkedhet, amelyekkel akár 21 km/h sebességgel, 75 km-es távolságra is elgurulhatsz. A magyar utak nem fognak megkottyanni neki, hála a 10 colos gumiknak és az első-hátsó lengéscsillapítónak. Többfunkciós világításának hála pedig este is biztonságos közlekedést biztosít. Nem olcsó darabról beszélünk, de bőven megéri az árát.

Ultra fényes lámpákkal is telepakolták, kapott egy-egy irányjelzőt oldalanként, egy piros hátsó lámpát és egy erős fényszórót előre. A kormányra szerelt LCD kijelzőjén nyomon követheted az aktuális sebességed és az akkumulátor töltöttségi szintjének állását.

Geekbuyingon a WSAPTJ kuponkóddal 263 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg, európai raktárból, villámgyors szállítással, extra költségek nélkül.

hirdetés