hirdetés

Jó áron van a Full HD-s Lenovo Thinkplus Air H6 projektor

Maxold ki az otthoni mozizást most 71 000 forint alatti áron

hír
Jó áron van a Full HD-s Lenovo Thinkplus Air H6 projektor 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-19

A Lenovo márkanév már önmagában is a minőséget sugallja, hát ha még mellé egy kedvező ár is társul, akkor kihagyhatatlan deallel állunk szemben. A Thinkplus Air H6 már egy felsőbb ligában játszó projektor, ezért meg is kérik az árát, de a specifikációját olvasva még így is nagyon megérős a 70 600 forintos árral, amit kérnek érte a Banggoodon. Sokfunkciós és sokportos, minőségi kütyüvel varázsolhatsz otthonra is tökéletes moziélményt.

A vetítőgépen Android 9 fut, ami nem egy mai darab, de a célnak tökéletesen megfelel. Ehhez 2 GB RAM és 16 GB-os tárhely társul. A vezeték nélküli kapcsolatot a duális WiFi és az 5.2-es Bluetooth biztosítja, de találsz a hátulján LAN, HDMI, AV és AUX csatlakozót, mindenből egyet és két darab USB-A portot. Így rengeteg lehetőség adott a szórakozásra. Ha nem rendelkezel külső hangrendszerrel, akkor sincs semmi gond, a Lenovo projektorát felvértezték egészen jónak ígérkező hangszórókkal is.

A Lenovo Thinkplus Air H6 projektort a BGANNIPR43  kuponkód felhasználásával most 70 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni a Banggoodról, így ár-érték arányát tekintve kihagyhatatlan ajánlat, ha egy jó vetítőgépet keresel. A termék távirányítóval és hálózati tápkábellel együtt érkezik, cseh raktárból ingyenesen szállítva.

hirdetés