hirdetés

Jó áron érkeztek HiBrew kávégépek

Kifejezetten kávérajongóknak készült ajánlat

hír
Jó áron érkeztek HiBrew kávégépek 1

Forrás: RendeljKínait

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-13

A Ranvee ma a kávé szerelmeseit célozta meg szuper áraival. A HiBREW H1B és H2B kávéfőzők két sokoldalú, különböző kapszulákkal és kávéporral is kompatibilis készülék, amelyek kényelmet és rugalmasságot kínálnak a mindennapi kávézásban. Az egyik fő különbség a H1B erősebb, 20 bar nyomású pumpája, míg a H2B kompaktabb kialakításával és egyszerűbb használatával tűnik ki. Mindkét gép hideg és forró kávét is képes készíteni, így bármelyik ideális választás lehet a kávérajongók számára.

Energiatakarékos funkciója révén 15 perc tétlenség után automatikusan kikapcsol, az anti-száraz technológia pedig megvédi a gép belső részeit. A HiBREW H2B tehát megbízható, helytakarékos és sokoldalú kávéfőző, amely számos kávékapszulával kompatibilis, így könnyedén beilleszthető a mindennapi használatba. A Ranvee most a 8QA30781MJRA  kuponkódért cserébe 32 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adja ezt a szuper kávékészítő gépet.

HiBREW H1B: a kávézást mesterfokon űzheted ezzel a géppel

A HiBREW H1B kávégép hatféle kávéfőzési lehetőséget kínál egy készülékben, így kompatibilis a Kcup, Nespresso, Dolce Gusto kapszulákkal, E.S.E. podokkal és őrölt eszpresszó kávéval is. A gép hideg és forró kávé készítésére is alkalmas, így tökéletes választás minden évszakban. A forró kávéhoz szükséges előmelegítés mindössze 35 másodpercet vesz igénybe, az ital pedig kevesebb mint másfél perc alatt elkészül. Az LED-kijelzővel könnyedén beállítható a kívánt kávémennyiség. A HiBREW H1B 20 bar nyomással és spirális fűtési technológiával dolgozik, ami garantálja, hogy a kávé mindig a lehető legjobb minőségben készül el, sűrű kremával és intenzív ízekkel. 7 szintű mikrobeállítást kínál az egyes vízmennyiségekhez és testre szabható az extrakciós hőmérséklet. Amiért még nagyon szimpatikus ez a gép, hogy szálas teát is forrázhatok benne. Kompakt méretének köszönhetően kis helyen is elfér, a 600 ml-es víztartály pedig BPA-mentes. Energiatakarékos működése révén a kávégép automatikusan kikapcsol 15 perc inaktivitás után, így nem kell aggódni, ha elfelejtené kikapcsolni. A gép emellett rendelkezik egy anti-száraz védelemmel, amely megóvja a belső alkatrészeket.

Mindkét gép hideg és forró kávékészítési módot kínál, azonban a H1B valamivel szélesebb kompatibilitással bír, ami azt jelenti, hogy többféle kávékapszula és pod használható vele. Összességében a HiBREW H1B erősebb és több kávékiszereléssel kompatibilis, míg a H2B inkább azok számára ideális, akik egy kompaktabb, könnyebben kezelhető kávéfőzőt keresnek, valamivel kisebb teljesítménnyel. A Ranvee most az RZPRQ7YEZFF0  kuponkódért cserébe 36 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adja ezt a szuper kávékészítő gépet.

hirdetés