hirdetés

Jó áron érkeztek a páratlan Kroak autós légfűtők

Hatékony és gazdaságos fűtések lakóautókhoz, teherautókhoz és autókhoz

hír
Jó áron érkeztek a páratlan Kroak autós légfűtők 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-18

Ritkán hozunk ilyen jellegű termékeket, de most szerettünk volna a Banggooddal közösen az autósoknak és a kempingezés szerelmeseinek kedvezni remek árakkal. A Kroak autós légfűtő kínálatban három kiemelkedő modell közül választhatsz: az F1, L1 és W1 típusok mindegyike nagy teljesítménnyel és gazdaságos működéssel biztosít kényelmes meleget autókhoz, lakóautókhoz és teherautókhoz. Az erőteljes égési teljesítmény és a 90%-nál nagyobb hatékonyság garantálja, hogy minimális üzemanyag-felhasználás mellett is maximális meleget kapj tőlük.

A túlmelegedés elleni védelem garantálja a biztonságot, így nyugodtan használhatod hosszabb távon is. Tartozékként kapsz hozzá egy távirányítót is, amivel 50-200 m távolságból is vezérelhető az eszköz, illetve egy kis ráfizetéssel választhatod a Bluetooth-szal ellátott típust. így a telefonoddal is állíthatóvá válik a fűtés. Természetesen használható a gépen elhelyezett LCD panel segítségével is, amin minden fontos információ nyomon követhető és változtatható.

A BGad6b48  kupon felhasználásával a Kroak W1 autós légfűtő Bluetooth nélkül 46 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a Bluetooth-os változat 47 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a Banggoodról.

KROAK L1 autós légfűtő – Hull a hó és hózik, az autó belseje pedig a melegtől izzik

Ez a légfűtő 39×15,3×41,5 cm-es mérettel büszkélkedhet és az elődjéhez hasonlóan a távirányítója és az LCD panel segítségével vezérelhető, valamint választható belőle kicsit drágábban Bluetooth-os verzió is. Ami hiányozhat a pakkból az a beltéri használathoz szükséges falicsatlakozó adapter, azt ugyanis nem tartalmazza a csomag. A távirányító akár 50-100 méteres távolságból is működtethető, így kényelmesen szabályozhatod a fűtést, még mielőtt beszállnál az autóba.

Mind a 12 V-os, mind a 24 V-os rendszerekkel kompatibilis, így széles körben használható. A készülék teljesítménye 5-8 kW, ami bőven elegendő a jármű belsejének gyors felmelegítéséhez. Üzemanyag-fogyasztása 0,15 és 0,44 l/óra között mozog, ami nagyon jó és gazdaságos értéknek hangzik, az 5 literes üzemanyagtartály pedig garantáltan hosszú használati időt biztosít. Az alacsony működési zajszinten túl itt is járnak a biztonsági funkciók, mint a túlmelegedés elleni védelem és a hőmérséklet-szabályozás, illetve felszerelték a gyors felfűtési móddal is.

A Banggood BGd4b39b  kuponjával a Bluetooth nélküli verzió 38 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, míg a Bluetooth-os változat 40 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

KROAK F1 autós légfűtő – Fázni? Az mit jelent?

A KROAK F1 autós parkolófűtés, ahogy a fent említett két társa, ez is kiváló megoldás a zimankós időjárás okozta kellemetlenségek ellen. Az 5-8 kW teljesítményű fűtőegység gyorsan felmelegíti az autó belsejét és a motort, így kényelmesebb indulást és kisebb üzemanyag-fogyasztást biztosít. Egész pontosan 0,16 l/h és 0,44 l/h között fog a fogyasztás alakulni. Az üzemanyagtartálya 10 liter dízelt is képes tárolni, így hosszú távon megoldott lehet a fűtésed. Ez a gép 38×13,5×13,5 cm-es mérettel érkezik. Irányítás tekintetében pedig teljesen megegyezik a többiekkel: távirányító, LCD kijelző és ha kifizeted a felárat, akkor Bluetooth-os telefonos vezérelhetőség jár mellé.

A biztonsági funkciók, mint a túlmelegedés elleni védelem, ennél a típusnál is gondoskodnak a biztonságos használatról. A készülék 12V és 24V-os rendszerekkel is kompatibilis, így személyautókban és nagyobb járművekben is használható, ráadásul alacsony zajszintű működés mellett, így garantáltan nem fogja zavarni a köreidet. A beállítások között pedig megtalálható a hőmérséklet-szabályozás mellett, az időzítés és a gyors felfűtés is.

Ezt a modellt Bluetooth nélkül 38 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg, azzal együtt pedig 39 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Bármelyiket is választod, használd a BGa77f4f  kuponkódot a kedvezményes árakért!

hirdetés