hirdetés

Jó áron érkeztek a hiánypótló Mudiro autós légfűtők

Nem kell többé fagyoskodnod az autódban

hír
Jó áron érkeztek a hiánypótló Mudiro autós légfűtők 1

Forrás: Ranvee

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-12

A Ranvee ma az autósokat és a kempingezés szerelmeseit célozta meg szuper áraival. A Mudiro autós légfűtő kínálatban három kiemelkedő modell közül választhatsz: az M-AH13, M-AH32 és M-AH12 modellek mindegyike nagy teljesítménnyel és gazdaságos működéssel biztosít kényelmes meleget autókhoz, lakóautókhoz és teherautókhoz. Az erőteljes 8 kW-os égési teljesítmény és a 90%-nál nagyobb hatékonyság garantálja, hogy minimális üzemanyag-felhasználás mellett is maximális meleget kapj.

Az M-AH13 nemcsak erős, hanem gazdaságos is. Az óránkénti üzemanyag-fogyasztása mindössze 0,16-0,62 liter, így hosszabb utakra is ideális megoldást kínál, anélkül, hogy az üzemanyagköltségen kellene aggódnod. Akár egy lakóautóhoz, akár egy kisebb autóhoz keresel fűtést, ez a modell a megbízhatóság és a teljesítmény tökéletes kombinációja.

A BQDKB8X1WXZY  kupon felhasználásával a Mudiro M-AH13 autós légfűtő LCD távirányítóval 32 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg az alap távirányítós változat 30 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a Ranvee oldaláról. Lengyel raktárból, ingyenes szállítással és egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

Mudiro M-AH32 – Kényelmes megoldás hideg napokra

Következő ajánlott termékünk a Mudiro M-AH32 autós légfűtő, amely szuper megoldást kínál a hideg időben való indulás problémájára. Az erőteljes, 8 kW-os maximális égési teljesítményével lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan felmelegítse akár nagyobb járművek belsejét is, legyen szó autóról vagy teherautóról. A hideg reggelek és fagyos éjszakák többé nem jelentenek gondot, mivel ez a fűtés gyorsan meleg, kellemes környezetet teremt a jármű belterében.

A parkolófűtés egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a 90%-nál nagyobb égéshatékonyság, amely garantálja, hogy minimális üzemanyag-felhasználás mellett maximális hőmérsékletet biztosítson. Így nemcsak a kényelem, hanem a gazdaságosság is garantált, hiszen óránként mindössze 0,16-0,62 liter üzemanyagot használ fel, ami hosszabb utakra is ideális megoldást kínál.

Fejlett távirányítóval rendelkezik, amely több praktikus funkciót kínál. Az időzítő segítségével előre beállíthatod, mikor induljon el a fűtés, így a jármű mindig meleg lesz, mire elindulsz. Az előmelegítő funkció biztosítja, hogy a belső tér már indulás előtt is kellemes hőmérsékletű legyen, míg az állandó hőmérséklet-szabályozás egyenletes meleget biztosít az utazás során. A túlmelegedés elleni védelem pedig garantálja a biztonságot.

A Mudiro M-AH32 autós légfűtő kétféle távirányítóval rendelhető. A ZPSEV4D87NME  kupon felhasználásával, LCD távirányítóval 34 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg az alap távirányítós változat 33 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd. A Ranvee lengyel raktárából, ingyenes szállítással és egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

MUDIRO M-AH12 – Hogy ne legyen fagyos a hangulat

Cikkünk harmadik terméke, a Mudiro M-AH12 autós légfűtő is biztosítja, hogy a leghidegebb reggeleken is kellemes hőmérséklet várjon az autódban. Ez a szintén 8 kW-os fűtőteljesítményt kínáló eszköz gyorsan és hatékonyan fűti fel a járművet, így tökéletes választás kisebb autókhoz és nagyobb járművekhez egyaránt. Az égéshatékonyság ennél a terméknél is 90% feletti, így minimális üzemanyag-felhasználás mellett biztosít maximális hőt, ami nemcsak kényelmes, hanem gazdaságos is.

Ez a modell is fejlett távirányítóval rendelkezik, amely több praktikus funkcióval könnyíti meg a használatát. Az időzítővel előre beállíthatod, mikor induljon a fűtés, így a jármű mindig meleg lesz, mire beszállsz. Az előmelegítő funkció gondoskodik arról, hogy a jármű belseje már indulás előtt kellemesen meleg legyen. A fűtés állandó hőmérséklet-szabályozása és a túlmelegedés elleni védelem garantálják a biztonságos és kényelmes használatot hosszú távon is.

Az üzemanyag-fogyasztás mindössze 0,16-0,62 liter óránként, így ez a parkolófűtés hosszú utakra is ideális megoldást nyújt, minimális költségek mellett. Ha megbízható és hatékony fűtési megoldást keresel, a Mudiro M-AH12 tökéletes választás.

A D9HG8Q2KBQ9E  kupon beütésével a Mudiro M-AH12 autós légfűtő LCD távirányítóval 32 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg az alap távirányítós változat 30 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a Ranvee webshopjából. Lengyel raktárból, ingyenes szállítással és egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés