hirdetés

Jelentősen csökkent a Redmi Pad SE 8.7 tablet ára

39 500 Ft-tól elérhető, azaz olcsóbb a Gshopperen, mintha itthon vennéd meg

hír
Jelentősen csökkent a Redmi Pad SE 8.7 tablet ára 1

Forrás: Gshopper

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-03

Ha megfizethető, és 10 colosnál kisebb táblagépet szeretnél vásárolni, akkor a Redmi Pad SE 8.7 lesz a te befutód. Egész jó, 8 magos Mediatek Helio G85 processzor és Dolby Atmos támogatású hangrendszer található benne. Hiánypótló kiegészítő minden korosztálynak játékhoz, tanuláshoz, olvasáshoz vagy munkához. Ráadásul Wi-Fi-s és LTE modemmel szerelt változatban, valamint különböző RAM- és ROM kapacitással is választhatod Gshopperől. Jóval jutányosabb áron lesz, mintha hazai boltból vennéd meg.

A Gshoppertől kupont is kaptunk a vásárláshoz, így jóval alacsonyabb árat kaphatsz, mintha egy hazai webshopból vennéd meg. A gshopper30  kódot kell használni és akkor így fognak kinézni az árak:

  • 4 GB+64 GB WiFi-vel: 39 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • 4 GB+64 GB 4G-vel: 45 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • 6 GB+128 GB WiFi-vel: 52 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • 6 GB+128 GB 4G-vel: 53 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés