hirdetés

Jelentős kedvezménnyel a DaranEner NEO2000 power station

Most éri meg igazán beszerezni ezt a mindentudó energiatárolót

hír
Jelentős kedvezménnyel a DaranEner NEO2000 power station 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-13

A DaranEner NEO2000 hordozható power station igazi mindentudó eszköz, amely most több mint 800 euró kedvezménnyel érhető el, így mindössze 239 000 Ft-ért lehet a tiéd a kuponkódunkkal. Ez a masszív energiatároló nemcsak az otthoni áramkimaradások esetén nyújt megbízható megoldást, hanem ideális választás kempingezéshez, szabadtéri munkákhoz, vagy akár lakóautós utazásokhoz is. Általában nagyjából 100 000 Ft-tal drágábban kapható, most azonban egy jelentős akció keretében rendkívül kedvező áron szerezheted be.

Bemeneti oldalon is sokoldalúan használható, hiszen 1600 W-os bemenet támogatja a napelemeket és a hagyományos hálózati áramforrást is.

A NEO2000 power station beépített LiFePO4 akkumulátorokkal rendelkezik, amelyek 2073,6 Wh kapacitást biztosítanak, így akár 3500 töltési ciklust is kibír. Ez az eszköz nemcsak otthoni használatra, de szabadtéri kalandokhoz is tökéletes választás. Az IP65 védettségnek köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak, így nem kell aggódnod, ha kint szeretnéd használni. Automatikusan átkapcsol UPS üzemmódba, ha áramkimaradás lép fel, így a háztartási készülékeid folyamatosan működhetnek, akár egy vihar közepén is. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha olyan eszközöket működtetsz, amelyeknél elengedhetetlen a folyamatos energiaellátás.

A DaranEner NEO2000 power station most 239 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd, ha használod a BGRJU7NEO2K  kuponkódot. Az eszköz ingyenes szállítással érkezik EU raktárból, így gyorsan és további költségek nélkül veheted át a csomagod.

hirdetés