hirdetés

Itt van két menő csillagfény projektor a Ranvee-tól

Nebula és csillagok a nappaliban

hír
Itt van két menő csillagfény projektor a Ranvee-tól 1

Forrás: Ranvee

Atika
írta: Atika
2024-07-15

A csillagokat és nebulákat vetítő egyszerű projektorok nem valami drágák, ellenben nagyon kellemes hangulatot tudnak varázsolni a lakásban. A kínai shopok tele vannak ilyenekkel, de mindegyik tud valamit, amit a másik nem. Most a Ranvee kettő modellhez küldött nekünk kupont, az egyik egy éppen felszálló repülő csészealjat formáz és az űr mélyének hangulatát varázsolja elő, a másik pedig egy sokkal szofisztikáltabb kialakítású termék, ami a Holdat is a plafonra vetíti. 10 900 és 8000 Ft-os áron lehet őket megkapni, a megfelelő kódot felhasználva.

Ez a vetítő a megjelenése miatt könnyen beilleszthető a legtöbb lakás dizájnjába, akár egy könyvespolcon vagy éjjeliszekrényen is gond nélkül elhelyezhető. A WZ33JSPF36TC  kuponkóddal 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok, kínai raktárból szállítják, extra költségek nélkül.

UFO alakú csillag projektor

Ha bevilágítanátok az űr rejtélyességével a szobátokat, de egy fehér vagy fekete doboznál egy kicsit többre vágytok, akkor ez a modell lesz a megfelelő számotokra. Egy éppen felszálló repülő csészealjat formázó termékről van szó, ami a megfelelő környezetben nagyon mutatós lehet, főleg azért, mert a „füst” is többféle színben tud világítani az eszköz talpán. Az áramellátása USB kábellel megoldható, ebbe viszont már nem került akkumulátor.

Háromféle projekcióval dobja fel a hangulatot, az egyik a már jól ismert csillagok kivetítése, aminek állítható a fényereje és három lépcsőben a „lélegzés” effekt. A második a nebula, ami a híres csillagködöket igyekszik a szobába varázsolni, ezt 8 különböző színkombinációban tudja megjeleníteni. A harmadik egy űrhajó képét vetíti a plafonra. A három mód természetesen kombinálható, időzíthető, a távirányítóval bármikor beállítható és még a vetítés szögét is 160 fokos tartományban tudjátok állítani.

Gyerek- vagy gamer szobába tökéletesen beilleszthető a dizájn miatt, hiszen jól mutat a polcon. A Z2BYE4QX3A2H  kuponnal már 10 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok kínai raktárból, de extra költségek nélkül.

hirdetés