hirdetés

Itt a Maircle S3 Pro állóporszívó óriás akkuval és erővel

Morzsaporszívóvá alakítható, 35 kPa szívóerővel és 7 cellás, 4000 mAh-s aksival érkezik

hír
Itt a Maircle S3 Pro állóporszívó óriás akkuval és erővel 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-25

Nem is értjük eddig miért nem ajánlottuk neked ezt a bitang erős állóporszívót, de jobb későn, mint soha. A Maircle S3 Pro sokak kedvence lesz, bár a szemrevaló tulajdonságaiért meg is kérik az árát, de ezért megéri jobban a zsebedbe nyúlni. A brutál koszeltüntető erős, 35 kPa szívóerővel dolgozik és a fej kialakításának köszönhetően megküzd a házikedvencek szőrszálaival is. A kézi porszívóvá alakíthatósága miatt pedig bárhol bevethető. 70 percig használható, az aksi eltávolítható, így tölthető a gép nélkül is.

Tökéletes választás autók, lépcsők, falak és bútorok tisztítására. Az állóporszívó súlya 4,2 kg, így tologatni kényelmes lesz, a teleszkópos nyéllel a sarokból a pókhálókat pedig minimális erőfeszítéssel letakaríthatod.

Ez az eszköz könnyedén eltávolítja a makacs szennyeződéseket és törmeléket a szőnyegekről és a parkettás padlóról és mindezt a Geekbuying európai raktárából most 76 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni az MACS3PP  kuponkóddal, a szállítása pedig költségmentes.

hirdetés