hirdetés

Itt a legolcsóbb a 145 W-os Ugreen power bank

A 145 W-os külső akkumulátort sokkal olcsóbban kínálja a Gshopper, mint mások

hír
Itt a legolcsóbb a 145 W-os Ugreen power bank 1

Forrás: Gshopper

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-30

Nincs több lemerült telefon és utazás közbeni aggódás, hogy mi van, ha sokára kerülsz csak konnektor közelébe. Az Ugreen 3 portos, erős, 145 wattos power bankjével minden kütyüd, még a laptopod is kaphat elég kraftot a használathoz, egyszerre akár több eszköz is, ráadásul gyorstöltéssel. Körbenéztünk a piacon és mindenhol sokkal drágábban találtuk csak meg, mint a Gshopper 16 500 forintos ajánlata, így nem érdemes ezt az akciót elszalasztani.

Ellátták a szokásos védelmi funkciókkal, mint például túltöltés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem, így használata még biztonságosabbá válik, mint egy sima töltőállomásé.

Az Ugreen hordozható power bank most nagyon jó áron fut a Gshopper oldalán, csak 16 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetned. Ne szalaszd el ezt a remek ajánlatot, még Aliexpressen is sokkal drágábban adják.

hirdetés