hirdetés

Iszonyat olcsó most a Xiaomi WiFi 7 routere

A jövő WiFi hálózata már ma az otthonodban lehet

hír
Iszonyat olcsó most a Xiaomi WiFi 7 routere 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-02

Ha a legmodernebb, villámgyors internetkapcsolatra vágysz, akkor a Xiaomi BE5000 router a tökéletes választás számodra. Ez az új generációs WiFi 7 router ár-érték arányban fantasztikus teljesítményt és kiváló lefedettséget kínál, mindezt brutálisan olcsón, kuponnal és coinok használatával már mindössze 18 100 Ft-ért te is beszerezheted. Nézzük meg, mitől olyan különleges ez a router!

A MiHome alkalmazással könnyedén beállíthatod és kezelheted a routeredet. Csak töltsd le az alkalmazást, állítsd be a régiót, és máris hozzáférhetsz a router összes funkciójához. Az alkalmazás segítségével gyorsan és egyszerűen optimalizálhatod a hálózatodat, és intelligens kapcsolatokat hozhatsz létre az otthoni eszközeid között.

A Xiaomi BE5000 tökéletes választás mindenki számára, aki gyors és megbízható internetkapcsolatra vágyik anélkül, hogy mélyen a zsebébe kellene nyúlnia. Az Aliexpressen az augusztusi Choice Day keretében a RKCD3  kuponkód és a coinok felhasználásával most igen vonzó áron, csupán 18 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd ez a szuper router.

hirdetés