hirdetés

Inskam G51: HD felbontású, saját kijelzős endoszkóp kamera

Nyolc LED-del, három kamerával, 1 méteres kábellel, akkuval és jó felbontással

hír
Inskam G51: HD felbontású, saját kijelzős endoszkóp kamera 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-25

Egy kamerás endoszkóppal könnyedén felfedezheted a nehezen hozzáférhető helyeket szakember segítsége nélkül. A kemény kábel ideális a házban vagy autóban lévő csövek és vezetékek vizsgálatára, hogy nem sérültek-e meg vagy nincs-e korrózió. A legtöbb ilyen modell mobilhoz csatlakoztatható és botrányosan alacsony felbontású képet ad, de az Inskam G51-es saját, nagy felbontású, 5 colos kijelzővel rendelkezik, így a munka is sokkal könnyebb vele. Erős LED világítással is felszerelték, így a sötétben is szuper jó képet kaphatsz. Most nagyon megérős áron, 18 000 forintért rendelhető.

Az első kamera 8 darab LED-del rendelkezik, a tökéletes kép érdekében a fényerősséget könnyen az aktuális fényviszonyokhoz igazíthatod, illetve egyetlen gombbal kikapcsolhatod vagy három fokozatban állíthatod. A két oldalsó kamera mindegyike szintén saját LED-del van felszerelve, ezenkívül közvetlenül a kijelző mögött, a készüléken is található egy LED-es lámpa, amely erős fényforrást biztosít a sötét körülmények közötti munkavégzéshez. A kamera IP67-es vízállósági minősítése teljes hozzáférést biztosít még az elárasztott csövekhez is, egy maximum 64 GB-os SD kártyával pedig tárolhatod rajta az elkészült felvételeket.

Az Inskam G51 a tudásához képest egyáltalán nem drága, a Banggoodon mindössze 18 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a BGf9a993  kuponkód használata mellett. A szállítás ingyen jár hozzá. Van belőle kétkamerás verzió, ami 3 méter kábellel is rendelhető. Ennek az ára a fenti kóddal 17 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

hirdetés