hirdetés

Indul az októberi Aliexpress Choice Day

Kuponok és extra kedvezmények októberre

hír
Indul az októberi Aliexpress Choice Day 1

Forrás: Aliexpress

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-01

Minden hónap elején elstartol az Aliexpress Choice Day, amely során különleges, univerzálisan felhasználható kuponok állnak rendelkezésedre. Ilyenkor szinte biztos, hogy jóval alacsonyabb árakkal találkozol, mint máskor. Pakold tele a kosarad, használd a kosárértéktől függő kódokat és kövesd mindennap az oldalunkat, hiszen kiszemezgetjük neked a jobbnál jobb ajánlatokat az esemény ideje alatt is!

Ha nem tudod, hogy mit szeretnél vásárolni, akkor irány az Aliexpress esemény főoldalára, itt összegyűjtötték a szerintük legjobban megérős cuccokat, illetve, ezen a lapon mindenki aszerint látja a termékeket, amiket ő maga szokott böngészni az oldalon. Ezért is nagyon jó az Aliexpress, mert könnyen meg lehet találni a felmerülő alternatívákat. Ha pedig csak a pár dolláros kütyükre fáj a fogad, akkor javaslom a mobilapp használatát, ott pedig alul-középen van a Choice menü, ami tele van hasznos termékekkel, amiket most különlegesen jó áron lehet megvásárolni.

Az októberi Choice Day már fut, viszont október 8-án, reggel 9 órakor véget fog érni, így érdemes figyelned, hogy le ne maradj az extra ajánlatokról!

hirdetés