hirdetés

iLife G9 Pro robotporszívó 50 000 Ft alatt

Megbízható takarítótárs otthonod tisztán tartásához

hír
iLife G9 Pro robotporszívó 50 000 Ft alatt 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-24

A Techtober Fesztivál során olyan termékekhez juthatsz hozzá kedvezményesen, amelyek a mindennapjaidat teszik könnyebbé. Az iLife G9 Pro robotporszívó éppen ezt kínálja: egy okos és kényelmes megoldást otthonod tisztán tartására. A beépített önürítési funkcióval és az erős szívóteljesítménnyel már nem kell minden nap foglalkoznod a porszívózással, miközben az applikációs és hangvezérlés még egyszerűbbé teszi a használatot.

Az iLife G9 Pro robotporszívó jelenleg a Techtober fesztivál keretében 48 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető a NNNRENDELJKINAIT255  egyedi kuponkód felhasználásával. Ingyenes szállítással érkezik a lengyel raktárból, így gyorsan megérkezik hozzád, és nem kell plusz költségekkel számolnod.

Ha szeretnél más robotporszívókat is megtekinteni, látogass el a Techtober Feszt 2024 gyűjtőoldalára, ahol számos jobbnál-jobb ajánlat vár a készlet erejéig!

hirdetés