hirdetés

iLife G80 vezeték nélküli porszívó brutál jó áron

Szabadítsd meg otthonodat a portól könnyedén!

hír
iLife G80 vezeték nélküli porszívó brutál jó áron 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-24

A modern otthonokban már alapelvárás, hogy a takarítás gyors és hatékony legyen, anélkül, hogy túl sok időt vagy energiát kellene ráfordítani. Az iLife G80 vezeték nélküli porszívója pont ezt nyújtja. Könnyű kialakításával, nagy szívóerejével és hosszú üzemidejével tökéletes társad lesz a mindennapi takarításban, legyen szó bármilyen felületről vagy nehezen elérhető helyről. A Techtober Feszt 2024 keretében az egyedi kuponnal az árát is 30 000 forint alá kuponozhatod, szóval most érdemes lecsapni rá, míg tart az akció!

Kétféleképpen is tárolhatod az eszközt: használhatod a mellékelt tárolóalapot vagy a falra szerelhető tartót, ami nemcsak helytakarékos, de praktikus is, hiszen így mindig kéznél lesz a porszívó és a tartozékok. Az iLife G80 vezeték nélküli porszívó most kedvezményesen, 27 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el, ha felhasználod az NNNRENDELJKINAIT246  kuponkódot. A terméket ingyenesen szállítják európai raktárból, így gyorsan és egyéb költségektől mentesen megérkezik hozzád, ráadásul a karácsonyi vásárlási szezon előtt még időben beszerezheted!

Ha szeretnél más porszívókat is megnézni, akkor mindenképpen látogass el a Techtober Feszt 2024 gyűjtőoldalára, ahol számos kihagyhatatlan ajánlat vár!

hirdetés