hirdetés

Igazán sokoldalú a CROSSGUN mini ventilátor-porszívója

Porszívó, mini ventilátor és még sok más feladatra is használhatod

hír
Igazán sokoldalú a CROSSGUN mini ventilátor-porszívója 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-05

A CROSSGUN mini porszívó-ventilátor szuper választás mindazok számára, akik megfelelő ár-érték arányban hatékony és sokoldalú eszközt keresnek a mindennapokra. Ez a kompakt és könnyen hordozható eszköz nemcsak fújni, hanem szívni is tud, így tökéletes társ lehet otthonodban és az irodában egyaránt. Megbízhatóan teljesít legyen szó portalanításról, matracok felfújásáról vagy akár leengedésről, de sok más egyéb esetben is hasznos segítséget nyújt. Az augusztusi Choice Day keretében most mindössze 15 600 Ft-ért elérhető, ha felhasználsz néhány coint.

A CROSSGUN mini porszívó-ventilátor számos további felhasználási területen nyújt segítséget. Könnyedén tisztíthatod vele a számítógéped, a billentyűzeted, az autód, a kamerádat és a kávéfőződet, valamint remekül használható szabadtéri tevékenységekhez is, például cipők és zoknik szárítására, piknikszőnyegek tisztítására, tűzgyújtáshoz és grillezéshez is, de akár a hajadat is száríthatod vele. A forró nyári napokon a 30 m/s sebességű szele kellemes hűsítő érzést nyújt.

Az augusztusi Choice Day keretében most coinok felhasználásával csupán 15 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd!

hirdetés